Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Costache, despre clinica secreta din Capitala: Este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala Ce spune despre impactul coronavirusului la nivel national (VIDEO)

B1 B1,
Victor Costache, despre clinica secreta din Capitala: Este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala Ce spune despre impactul coronavirusului la nivel national (VIDEO)

Clinica secreta din Bucuresti, unde sunt internati suspectii de coronavirus, este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala, a afirmat Victor Costache,. continuă pe B1

Victor Costache, despre cazul copilului ajuns in coma dupa o anestezie la dentist. Anestezia nu se poate face oriunde

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, referindu-se la cazul copilului intrat in coma la Pitesti, dupa o anestezie, ca nu au fost respectate normele minime de securitate, nefiind vorba de un fenomen punctual, ci de unul intalnit pe larg la nivel national.

Gabriela Firea, despre carantina secreta din Bucuresti, unde se afla cei doi romani suspecti de coronavirus

Doi romani suspectati ca ar avea coronavirus sunt tinuti in carantina, intr-un loc secret din Bucuresti. Anuntul a fost facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care afirma ca este vorba despre un spatiu special amenajat in acest scop. 14 zile vor sta in carantina si vor avea parte de tot ce le trebuie pentru a se simti in siguranta, spune primarul general. La acest moment, doi romani se afla in locul care poate gazdui cel mult 100 de persoane.

Anuntul lui Victor Costache in cazul asistentului din Resita, suspect de coronavirus: Azi vom avea rezultatul analizelor

Anuntul lui Victor Costache in cazul asistentului din Resita, suspect de coronavirus: Azi vom avea rezultatul analizelor.

Pe ce cheltuie banii Alina Chivulescu. Actrita si Dan Chisu, extravaganta intr-un mall din Capitala

Alina Chivulescu este o actrita superba si, desi multi o stiu drept o fata simpla de La bloc, fanii celebrului serial TV inca identificand-o cu acesta, obrazul subtire tot cu cheltuiala se tine. Pentru curiosii care se intreaba pe ce da artista banii, ei bine, aceasta a fost surprinsa, alaturi de sotul ei, Dan Chisu, .

Ministrul Sanatatii, despre copilul intrat in coma la o clinica stomatologica din Pitesti: Anestezia a fost facuta ilegal

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, referindu-se la cazul copilului intrat in coma la Pitesti, dupa o anestezie, ca nu au fost respectate normele minime de securitate.

Victor Costache: in perioada urmatoare vom verifica felul in care se fac anesteziile in cabinetele stomatologice

Colegiul Medicilor ancheteaza cazul copilului de patru ani care a murit, dupa ce a fost anesteziat la o clinica stomatologica din Pitesti, a declarat, miercuri, ministrul Sanatatii, Victor Costache. Ministrul a anuntat, totodata, ca in perioada urmatoare va fi verificat felul in care se fac anesteziile in cabinetele stomatologice.

Exclusiv! Totul despre neregulile de la Spitalul Universitar din Capitala. Marturisirile incredibile facute de un medic - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a trimis de urgenta Corpul de Control la Spitalul Universitar din Capitala. Acolo, operatiile ortopedice au fost sistate astazi din cauza lipsei autorizatiei in cazul unor aparate care folosesc raze X, fara de care nu se pot efectua interventiile de montare de tije sau proteze. Sase pacienti care trebuiau operati de urgenta stau blocati acum in saloane, iar medicii au cerut conducerii sa directioneze cazurile grave ce tin de ortopedie catre alte unitati medicale. De cealalta parte, conducerea unitatii spune ca nu a fost informata de sistarea interventiilor si ca ar fi gasit solutii sa nu se ajunga la astfel de situatii.

VICTOR COSTACHE: Statul este excedat pe toate domeniile, dupa cum ne-a semnalat si UE

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca jumatate dintre pacientii decedati in spitalele din Romania mor inutil si ca sistemul de sanatate romanesc este excedat pe toate domeniile. Costache afirma ca primele spitale regionale vor fi gata peste 7 ani, iar, in acest context, trebuie folosite in interesul pacientului toate spitalele din tara.

Victor Costache: Cabinetele stomatologice folosesc anestezia generala fara autorizatie, e o practica. Vom merge pana la suprimarea autorizatiilor de functionare

Cabinetele stomatologice din Romania folosesc pe scara larga anestezia generala intravenoasa cu propofol, fara sa aiba autorizatii pentru a folosi anestezia generala, iar aceasta reprezinta o practica, nu un fenomen punctual, a afirmat marti ministrul Sanatatii. Victor Costache a adaugat ca se va actiona ferm si se va merge pana la inchiderea totala a autorizatiei si suprimarea acestor autorizatii de functionare a acestor institutii. Ministerul Sanatatii: Copilul de 4 ani din Pitesti a intrat in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala. Cabinetul stomatologic nu are autorizatie sa faca anestezii totale.

Victor Costache: Ordonanta de Urgenta privind spitalele private a fost publicata in Monitorul Oficial

Ministrul Sanatatii, VIctor Costache a anuntat ca ordonanta de urgenta ce liberalizeaza accesul spitalelor private la programele nationale de sanatate a fost publicata in Monitorul Oficial miercuri dupa-amiaza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )