Libnet.ro
UNICEF

23:15

VICTOR PONTA: Am avut discutii informale cu Dancila si Tariceanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Am avut discutii informale cu Dancila si Tariceanu

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca a avut discutii informale cu liderii PSD si ALDE - Viorica Dancila si Calin Popescu-Tariceanu, precizand ca nu s-a luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Am avut discutii informale cu Dancila si Tariceanu

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca a avut discutii informale cu liderii PSD s.

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu cu privire la candidatul pentru alegerile prezidentiale, dupa intalnirile pe care le-a avut cu presedintele PSD si liderul ALDE. Ponta a precizat ca discutiile nu au avut niun rezultat. Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor pentru alegerile prezidentiale Victor Ponta s-a intalnit, .

Ponta, dupa discutia cu Dancila si Tariceanu: Nu am luat o decizie de colaborare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a scris luni pe Facebook ca a avut o discutie informala cu presedintii PSD si ALDE, Viorica Dancila respectiv Calin Popescu Tariceanu, in care au discutat despre asigurarea unei guvernari. Cat despre alegerile prezidentiale, Ponta a subliniat ca nu s-a luat nicio decizie in favoarea unei candidaturi comune sau colaborari politice intre cele trei partide.

intalnire cruciala pe scena politica! Dancila, Tariceanu si Ponta, negocieri pe tema candidatului la prezidentiale

Intalnire exploziva pe scena politica: Viorica Dancila se va intalni luni cu Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu pentru a negocia pe tema candidatului pentru Cotroceni. Discutiile au loc cu doar o zi.

Victor Ponta, prima reactie dupa consultarile cu Viorica Dancila

Victor Ponta a venit cu o prima reactie dupa intalnirea cu Viorica Dancila, privind candidatul pentru prezidentiale. Liderul PRO Romania sustine ca inca nu s-a ajuns la nicio discutie, iar formatiunea.

Liviu Plesoianu: Ce sa mai vorbesti cu unul ca Victor Ponta?

Deputatul PSD a avut o reactie dura la Antena 3 in ceea ce-l priveste pe fostul presedinte PSD Victor Ponta si a subliniat ca nu isi doreste sa aiba legatura niciodata cu acesta. Reactia acestuia vine.

Victor Ponta: PSD nu va avea sustinerea PRO Romania la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a declarat ca partidul PRO Romania nu va sustine un candidat PSD la alegerile prezidentiale din toamna.

Ponta, dupa ce s-a intalnit cu Dancila si Tariceanu: Evident ca nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca a avut luni discutii informale cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu. Evident ca nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice, scrie Ponta pe Facebook.

Dancila: Voi avea o discutie cu domnul Tariceanu si cu Victor Ponta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, la Bistrita, ca va avea, cel mai probabil lun.

Ce au discutat Ponta, Dancila si Tariceanu: Liderul Pro Romania, prima reactie dupa intalnirea cu omologii sai de la PSD si ALDE

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca nu a luat nicio decizie in ceea ce priveste candidatul pentru Cotroceni sau o eventuala colaborare politica, in urma discutiilor cu Viorica Dancila, sefa PSD,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )