Libnet.ro
UNICEF

23:45

VICTOR PONTA, DESPRE LIDERII PSD: Cand am stat langa ei, am gresit foarte tare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA, DESPRE LIDERII PSD: Cand am stat langa ei, am gresit foarte tare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ieri, la lansarea candidatilor partidului pentru alegerile europarlamentare, ca locul sau si al colegilor sai din Pro Romania nu va fi alturi de cei pe care ii critica acum. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta, despre liderii PSD: Cand am stat langa ei, am gresit foarte tare. Cand stateau langa mine pe scena, de nu mai aveam loc sa respir, nu mai eram securist

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat sambata, la lansarea candidatilor partidului pentru alegerile europarlamentare, ca locul sau si al colegilor sai din Pro Romania nu va fi alaturi de PSD. Nu ne intoarcem in timp, a spus fostul premier.

Victor Ponta despre inghetarea relatiilor PES-PSD: Romanii sunt TRASI in zona Rusiei

Pentru interesele egoiste ale catorva indivizi profund corupti Romania este scoasa din Uniunea Europeana, PSD este scos din Partidul Socialistilor Europeni PES), iar romanii sunt trasi in zona Rusiei, a.

Ponta, despre soarta lui Dancila si a lui Toader, si cum Dragnea isi santajeaza subalternii din PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit la Digi24 despre soarta premierului Viorica Dancila si a ministrului Tudorel Toader, explicand ca cei doi sunt tinuti in functii pentru a sprijini infiintarea Fondului Suveran de Investitii, pe care Ponta il catalogheaza drept cel mai mare jaf impotriva Romaniei si ceva ce nu se mai poate repara.

Ponta, despre soarta lui Dancila si a lui Toader si cum Dragnea isi santajeaza subalternii din PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit la Digi24 despre soarta premierului Viorica Dancila si a ministrului Tudorel Toader, explicand ca cei doi sunt tinuti in functii pentru a sprijini infiintarea Fondului Suveran de Investitii, pe care Ponta il catalogheaza drept cel mai mare jaf impotriva Romaniei si ceva ce nu se mai poate repara.

Ponta, despre discursul lui Dragnea de la Craiova: E Vadim Tudor in anii 2000

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a comentat, la Digi 24, discursul lui Liviu Dragnea de la mitingul PSD organizat vineri la Craiova, unde cateva mii de oameni au fost mobilizati din toate judetele Olteniei.

Victor Ponta a explicat care e cea mai mare problema cu alegatorii PSD si fanii lui Liviu Dragnea

Victor Ponta este de parere ca unii politicieni vor sa induca alegatorilor ideea ca Uniunea Europeana este dusmanul Romaniei si avertizeaza ca ideile populiste sunt transmise de cea mai puternica masina de politica din Romania. Liderul Pro Romania a explicat care e cea mai mare problema cu alegatorii PSD si fanii lui Liviu Dragnea. Traiesc [] .

Fostul purtator de cuvant al PSD a trecut la partidul lui Victor Ponta

Fostul purtator de cuvant al PSD Adrian Marius Dobre, care in urma cu un an a demisionat din acesta functie, a plecat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta.

UPDATE Fostul purtator de cuvant al PSD a trecut la partidul lui Victor Ponta: PSD a intrat pe un drum fara intoarcere, cu un discurs al urii

Fostul purtator de cuvant al PSD Adrian Marius Dobre, care in urma cu un an a demisionat din acesta functie, a plecat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta. El isi explica demisia intr-un mesaj pe Facebook, in care spune ca PSD a intrat pe un drum fara intoarcere, un drum antieuropean, al extremei si al populismului.

Cum l-a IRONIZAT Victor Ponta pe Liviu Dragnea dupa ce le-a cerut Liei Olguta Vasilescu si lui Claudiu Manda sa-i fie nasi (VIDEO)

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, l-a ironizat pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta i-a invitat pe Lia Olguta Vasilescu si pe Claudiu Manda sa-i fie nasi la o viitoare nunta cu Irinei.

Victor Ponta, taxat de deputatul Silviu Vexler, dupa ce a vorbit de mitul evreilor care fura copii: Observ cum un politician foloseste un element din istoria dureroasa a evreilor si il trivializeaza (VIDEO)

Victor Ponta a fost taxat, vineri, de un deputat, dupa ce a facut referiri considerate nepotrivite intr-un discurs. Fostul premier a incercat sa faca o paralela intre ce se spunea despre evrei si ce spune acum L.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )