Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce a declarat Victor Ponta despre posibilitatea organizarii alegerilor anticipate

Antena3 Antena3,
Ce a declarat Victor Ponta despre posibilitatea organizarii alegerilor anticipate

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca exclude varianta unor alegeri generale anticipate si ca parlamentarii nu vor accepta o astfel de varianta. Recunosc si v-o spun foarte direct, ca am. continuă pe Antena3

Ce crede Victor Ponta despre medicii romani

Premierul Victor Ponta a declarat ca are incredere in medicii romani si ca face recuperarea dupa interventia chirurgicala cu un kinetoterapeut roman. Mai mult, premierul Ponta a precizat ca a fost insotit.

Victor Ponta, despre respingerea lui Fifor la Transporturi: Nu credeam ca ne intoarcem la vremurile lui Traian Basescu. Ma indoiesc ca domnul Iohannis e specialist in Transporturi (VIDEO)

Victor Ponta a declarat cu privire la respingerea de catre Klaus Iohannis a lui Mihai Fifor la Transporturi, ca este vorba de o ambitie. Premierul a mai precizat ca a sperat ca va scapa de regimul lui Traian.

Victor Ponta, despre sechestru pus de procurorii DNA: Este o procedura normala. Am pus la dispozitie apartamentul pe care il detin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca masura sechestrului asigurator dispusa de procurorii DNA in cazul sau este o procedura normala si ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

Ce a declarat premierul Ponta despre sechestrul pe o parte din averea sa

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la masura sechestrului asigurator pe o parte din averea sa, ca este o procedura normala, mentionand ca a pus la dispozitia anchetatorilor apartamentul pe care.

Ce spune Victor Ponta despre scandalul de coruptie in care este implicat

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3, despre ancheta instrumentata de DNA pe numele sau, despre motivul pentru care nu vrea sa demisioneze din functia de prim-ministru al Romaniei, dar si despre proiectele realizate de USL.

Victor Ponta, despre scrisoarea trimisa de actorul Florin Piersic: il admir si il respect pentru tot ce a facut in viata si imi pare rau ca numele lui este folosit in porcariile zilnice cu care noi din pacate ne-am obisnuit!

Luni, a aparut pe internet o scrisoare dedicata premierului Victor Ponta si semnata de. actorul Florin Piersic - Al vostru, Florin Piersic. Scrisoarea publicata pe site-ul expunere. com nu are niciun autor pe.

Ce spune Victor Ponta despre dezbaterea referitoare la moscheea care urmeaza sa fie construita in Bucuresti

Victor Ponta a precizat, referitor la proiectul moscheii care ar urma sa fie construita in Bucuresti, ca se pune in aplicare o intelegere intre statul roman si statul turc, intelegere discutata inclusiv de fostul presedinte Traian Basescu.

La Ordinea Zilei. Vasile Blaga: Victor Ponta vrea sa organizeze alegeri anticipate

La Ordinea Zilei ramane scandalul politic avandu-l drept protagonist pe premierul Victor Ponta. Am aflat astazi o ipoteza ciudata de la co-presedintele PNL, Vasile Blaga. Si anume ca Victor Ponta ar vrea, de.

Victor Ponta, despre statul de drept: Suntem in urma Frantei

Premierul Ponta a declarat, luni, la receptia organizata de Ziua Frantei, ca apreciaza ceea ce ambasadorul Saint-Paul a spus legat de statul de drept. in acest context, premierul a subliniat necesitatea unei colaborari intre cele doua tari si a recunoscut ca Romania se afla in urma Frantei din acest punct de vedere.

Victor Ponta, despre statul de drept: in fiecare dimineata, ne uitam la ghilotina

Premierul Ponta a declarat, luni, la receptia organizata de Ziua Frantei, ca apreciaza ceea ce ambasadorul Saint-Paul a spus legat de statul de drept. in acest context, premierul a subliniat necesitatea unei colaborari intre cele doua tari si a recunoscut ca Romania se afla in urma Frantei din acest punct de vedere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )