Libnet.ro
UNICEF

13:00

Victor Ponta a discutat telefonic cu premierul polonez despre situatia din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta a discutat telefonic cu premierul polonez despre situatia din Ucraina

Primul-ministru Victor Ponta a avut, ieri seara, o convorbire telefonica cu omologul sau polonez, Donald Tusk, privind optiunile si modalitatile concrete de sustinere a eforturilor Uniunii Europene pentru solutionarea politica a crizei din Ucraina. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta, discutie cu premierul Poloniei despre criza din Ucraina.

Premierul Victor Ponta a avut, luni seara, o convorbire telefonica cu omologul sau polonez, Donald Tusk, privind criza din Ucraina, conform unui comunicat al Guvernului, remis redactiei. Citeste si: SUA, rezolutie in sprijinul manifestantilor din Ucraina Discutiile au reliefat abordarea comuna a Romaniei si Poloniei in ceea ce priveste implicarea Uniunii Europene si necesitatea unei coordonari sustinute intre statele membre si, respectiv, la nivelul institutiilor europene, se arata intr-un .

Victor Ponta: Daca liberalii dau Internele, acceptam. Nu trebuie sa dam ceva in schimb

Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat ca in USL nu s-a discutat, luni, despre varianta ca portofoliul Ministerului de Interne sa fie preluat de formatiunea social-democrata. Totusi, a precizat ca ar accepta.

Victor Ponta: Domnul Antonescu nu stie cum functioneaza un Guvern

Premierul Victor Ponta a vorbit, in aceasta seara, la RTV, alaturi de Daniel Constantin si Gabriel Oprea, despre noua alianta dintre PSD, PC si UDMR USD), dar si despre numirea lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier.

Victor Ponta: Domnul Antonescu nu stie cum functioneaza un Guvern. Nu e ca la hochei - bagi pe unul, scoti pe altul

Premierul Victor Ponta a vorbit, in aceasta seara, la RTV, alaturi de Daniel Constantin si Gabriel Oprea, despre noua alianta dintre PSD, PC si UDMR USD), dar si despre numirea lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier.

Victor Ponta: Domnul Antonescu nu stie cum functioneaza un Guvern. Nu e ca la hochei - bagi unul, scoti altul

Premierul Victor Ponta a declarat ca l-a informat pe Crin Antonescu despre faptul ca va fi infiintata Uniunea Social-Democrata USD) si a sustinut ca presedintele liberal nu a fost deranjat de numele aliantei, asemanator cu USL.

Victor Ponta, despre nominalizarea lui Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt.

Victor Ponta, despre numirea luiKlaus Iohannis la Interne: Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta a declarat, de la Soci, ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig.

Victor Ponta despre nominalizarea lui Klaus Iohannis in Guvern: Avem o relatie foarte buna. Ar fi un mare castig

Premierul Victor Ponta, aflat la Soci, a declarat pentru TVR ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis, nominalizat de liberali la functia de ministru de Interne, si ca prezenta lui in Guvern ar fi un mare castig. Este prima reactie a premierului dupa nominalizarile facute vineri de PNL.

Ministrul rus de Externe si omologul american au discutat la telefon despre situatia din Siria

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a discutat sambata, prin telefon, cu secretarul american de Stat John Kerry despre situatia din Siria, in contextul reluarii, la 10 februarie, a negocierilor intre regimul.

Premierul Victor Ponta, invitat la Romania TV, de la 0ra 19.00

Premierul Victor Ponta va participa, incepand cu ora 19. 00, la o emisiune difuzata de postul Romania TV, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Guvernului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )