Libnet.ro
UNICEF

06:30

Victor Ponta: Domnul Voiculescu a avut un rol decisiv in crearea USL

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Domnul Voiculescu a avut un rol decisiv in crearea USL

Toti cei care au contribuit la crearea USL se confrunta cu grave probleme, unii dintre ei fiind chiar in spatele gratiilor. Dintre cei care au contribuit direct, Liviu Dragnea e condamnat pentru referendum, Radu. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Nu a fost niciun moment o problema ambigua in PSD. Cu totii stim ca 8234;partidul8236;, cand e unit, castiga

Premierul Victor Ponta a precizat, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca partidul PSD nu a avut in niciun moment o problema ambigua. Ponta a mai explicat si ca partidul trebuie sa ramana unit.

Victor Ponta: Sunt membru PSD ca Iliescu si Nastase. Echipa este unita si asa mergem mai departe (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca in cadrul sedintei coalitei de guvernare de luni s-a discutat despre agenda saptamanii la Guvern. Am avut sedinta cu liderii coaltiei, am discutat ce avem de facut.

Gabriel Oprea: il sustin pe Victor Ponta ca premier. Ramanem in coalitie cu Victor Ponta prim ministru al Romaniei (VIDEO)

Gabriel Oprea a declarat inainte de sedinta coalitiei de guvernare ca il sustin pe Victor Ponta total ca prim ministru. Oprea a tinut sa reaminteasca faptul ca UNPR este un partid consecvent si serios. Sunt.

Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul Turceni-Rovinari

ACTUALIZARE 14:20 Iliescu: Retragerea lui Ponta este o greseala, trebuia un dialog cu conducerea colectiva a PSD Retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD este o greseala, acesta trebuind sa aiba mai intai un dialog cu conducerea colectiva a partidului, a declarat, luni, pentru gandul. info, presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu. * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol * Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua * ACTUALIZARE 13:52 Florin Iordache: Biroul permanent solicita CCR respingerea sesizarii PNL privind dosarul lui Ponta * Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD.

Victor Ponta, inculpat in dosarul Turceni-Rovinari

----------------- *ACTUALIZARE 17:40 Nuland, SUA: Avem un parteneriat prin care pregatim procurorii sa trimita in judecata cazurile de coruptie in Romania, SUA are un parteneriat prin care pregateste procurorii sa identifice, sa investigheze si sa trimita in judecata cazurile de coruptie, potrivit asistentului Secretarului de Stat al SUA, privind Europa si Eurasia, Victoria Nuland. * ACTUALIZARE 15:34 Iohannis isi mentine pozitia cu privire la demisia lui Ponta * ACTUALIZARE 15:08 Oprea spune ca actuala coalitie continua, iar Ponta nu va demisiona de la Guvern sub nicio forma * ACTUALIZARE 15:00 Firea: Ar fi o greseala ca Victor Ponta sa-si dea demisia din functia de premier * ACTUALIZARE 14:52 Plumb: Cine nu joaca in echipa, joaca pentru adversari * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

Victor Ponta: Sigur ca m-am gandit la demisie

Intrebat daca s-a gandit la demisie, in perioada in care a suferit interventia chirurgicala in Turcia, premierul Victor Ponta a declarat ferm: Sigur ca da. Victor Ponta a mai precizat ca, in acest.

Victor Ponta: Procurorul trebuie sa dovedeasca ca sunt vinovat

Premierul Victor Ponta a povestit in emisiuea Sinteza Zilei cum a decurs vizita sa de astazi de la DNA. Potrivit premierului Ponta, a fost o discutie scurta, iar procurorul a dispus o expertiza.

Ce crede Victor Ponta despre medicii romani

Premierul Victor Ponta a declarat ca are incredere in medicii romani si ca face recuperarea dupa interventia chirurgicala cu un kinetoterapeut roman. Mai mult, premierul Ponta a precizat ca a fost insotit.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )