Libnet.ro
UNICEF

21:01

Victor Ponta, pe Facebook: Romania este la fel de sigura, precum statele dezvoltate din UE

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, pe Facebook: Romania este la fel de sigura, precum statele dezvoltate din UE

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca, la momentul actual, cu un procent de doar 7,8% risc de default, Romania este considerata o tara la fel de sigura si stabila economic precum statele dezvoltate din UE. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Cifrele reale arata ca suntem pregatiti pentru relaxarea fiscala din Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a notat vineri seara, pe Facebook, ca Romania este pregatita pentru relaxarea fiscala din noul Cod fiscal. Ponta a prezentat si date ale ministerului Finantelor care vin in sprijinul.

Victor Ponta, mesaj din seria its the economy: Vreau sa va arat, prin rezultate concrete, de unde am plecat in 2009 si unde suntem in 2015 (FOTO)

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook un nou mesaj din seria Its all about economy, prin care evidentiaza progresele pe care le-a facut Romania din 2009 pana in prezent. Astazi, in prima zi de.

Dan Mihalache: Nu dorim sa facem un ping-pong de proasta factura cu Victor Ponta ca avem treaba

In nota obisnuita, Victor Ponta a facut declaratii crezand ca este foarte inteligent daca se ascunde sub formule vagi. Nu dorim sa facem un ping-pong de proasta factura cu Victor Ponta ca avem treaba, a declarat joi, la New York, seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, in replica la acuzatiile preierului. Ponta a declarat joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu Iohannis a facut presiuni pentru trimiterea mea in judecata. Premierul l-a atacat pe Klaus Iohannis in timpul vizitei acestuia in Statele Unite, de unde va reveni pe 30 septembrie.

Victor Ponta il critica pe Klaus Iohannis pentru modul in care a reprezentat Romania la Consiliul European: Ati vazut ce puternic e, a batut cu pumnul in masa si a ramas ca europenii

Premierul Victor Ponta l-a criticat joi pe presedintele Klaus Iohannis, sugerand ca acesta nu a stiut sa negocieze pozitia Romaniei in discutiile legate de mecanismul de distribuire al refugiatilor, spre deosebire de Polonia, care a votat si ea impotriva, dar dupa aceea a negociat ceva si a castigat ceva.

Victor Ponta a efectuat o vizita de lucru la sediul BERD din Londra

Premierul Victor Ponta a efectuat joi o vizita de lucru la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD). La sediul bancii din Londra, delegatia a avut intilniri cu Presedintele BERD, Sir Suma Chakrabarti si Primul Vice Presedinte, Phil Bennett. Ambele parti au subliniat angajamentul comun pentru intensificarea cooperarii dintre BERD si Romania, informeaza Guvernul. Premierul roman a prezentat conducerii BERD mai multe proiecte considerate prioritare de catre Guvernul Romaniei, in domeniul Transporturilor, Energiei si Lucrarilor Publice, cu impact major asupra dezvoltarii regionale, respectiv a infrastructurii nationale. Board-ul Directorilor BERD urmeaza sa aprobe pe 30 septembrie noua strategie de tara pentru Romania.

Victor Ponta il ataca pe Iohannis: Eu ma intreb daca nu cumva nu a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu cumva presedintele Klaus Iohannis a facut presiuni ca sa fie trimis in judecata.

Tanase, dezvaluiri despre increngaturile politice din TVR, despre Victor Ponta si despre cum i-a propus Crin Antonescu sa preia conducerea postului public

La final de mandat, Stelian Tanase a publicat pe blogul sau amintirile din prima saptamana in functia de presedinte-director general al TVR. Demis miercuri de Parlament prin respingerea raportului de activitate al postului public, Tanase povesteste cum i-a fost propusa preluarea conducerii Televiziunii Romane, despre pilele de la postul public, dar si una dintre intalnirile cu Victor Ponta.

Victor Ponta: Am promis 1 milion de locuri de munca in perioada 2012-2020. Noi vom indeplini si acest obiectiv, in timp ce aripa PDL din PNL a desfiintat 700.000 de joburi in trecut!

Premierul Victor Ponta spune ca isi va duce la indeplinire obiectivul promis de a crea un milion de locuri de munca pana in 2020. About the ECONOMY! Am promis prinUniunea Social Liberala1 milion de l.

Cum comenteaza Kovesi dosarul in care Victor Ponta a fost trimis in judecata

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, joi, la Digi 24, referitor la cazul lui Victor Ponta, ca nu e normal ca o institutie publica privitor la care sunt suspiciuni ca ar fi fost fraudata sa nu se constituie parte civila.

Victor Ponta: Ma intreb daca nu cumva Iohannis a facut presiuni sa fiu eu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, solicitat sa comenteze afirmatiile lui Klaus Iohannis potrivit carora adoptarea motiunii de cenzura ar fi un rezultat bun, ca se intreaba daca nu cumva seful statului a facut presiuni pentru trimiterea sa in judecata, astfel de declaratii find anormale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )