Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta, mesaj din seria its the economy: Vreau sa va arat, prin rezultate concrete, de unde am plecat in 2009 si unde suntem in 2015 (FOTO)

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj din seria its the economy: Vreau sa va arat, prin rezultate concrete, de unde am plecat in 2009 si unde suntem in 2015 (FOTO)

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook un nou mesaj din seria Its all about economy, prin care evidentiaza progresele pe care le-a facut Romania din 2009 pana in prezent. Astazi, in prima zi de. continuă pe B1

Victor Ponta: Am promis 1 milion de locuri de munca in perioada 2012-2020. Noi vom indeplini si acest obiectiv, in timp ce aripa PDL din PNL a desfiintat 700.000 de joburi in trecut!

Premierul Victor Ponta spune ca isi va duce la indeplinire obiectivul promis de a crea un milion de locuri de munca pana in 2020. About the ECONOMY! Am promis prinUniunea Social Liberala1 milion de l.

Asculta coloana sonora a noului film din seria James Bond!

Sam Smith a lansat piesa Writings on the Wall, coloana sonora a mult asteptatei pelicule Spectre, noul film din seria James Bond! Iata aici cum suna melodia!.

Dan Mihalache: Nu dorim sa facem un ping-pong de proasta factura cu Victor Ponta ca avem treaba

In nota obisnuita, Victor Ponta a facut declaratii crezand ca este foarte inteligent daca se ascunde sub formule vagi. Nu dorim sa facem un ping-pong de proasta factura cu Victor Ponta ca avem treaba, a declarat joi, la New York, seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, in replica la acuzatiile preierului. Ponta a declarat joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu Iohannis a facut presiuni pentru trimiterea mea in judecata. Premierul l-a atacat pe Klaus Iohannis in timpul vizitei acestuia in Statele Unite, de unde va reveni pe 30 septembrie.

Victor Ponta: Cifrele reale arata ca suntem pregatiti pentru relaxarea fiscala din Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a notat vineri seara, pe Facebook, ca Romania este pregatita pentru relaxarea fiscala din noul Cod fiscal. Ponta a prezentat si date ale ministerului Finantelor care vin in sprijinul.

Tanase, dezvaluiri despre increngaturile politice din TVR, despre Victor Ponta si despre cum i-a propus Crin Antonescu sa preia conducerea postului public

La final de mandat, Stelian Tanase a publicat pe blogul sau amintirile din prima saptamana in functia de presedinte-director general al TVR. Demis miercuri de Parlament prin respingerea raportului de activitate al postului public, Tanase povesteste cum i-a fost propusa preluarea conducerii Televiziunii Romane, despre pilele de la postul public, dar si una dintre intalnirile cu Victor Ponta.

Victor Ponta, pe Facebook: Romania este la fel de sigura, precum statele dezvoltate din UE

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca, la momentul actual, cu un procent de doar 7,8% risc de default, Romania este considerata o tara la fel de sigura si stabila economic precum statele dezvoltate din UE.

Cum comenteaza Kovesi dosarul in care Victor Ponta a fost trimis in judecata

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, joi, la Digi 24, referitor la cazul lui Victor Ponta, ca nu e normal ca o institutie publica privitor la care sunt suspiciuni ca ar fi fost fraudata sa nu se constituie parte civila.

Victor Ponta: Ma intreb daca nu cumva Iohannis a facut presiuni sa fiu eu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, solicitat sa comenteze afirmatiile lui Klaus Iohannis potrivit carora adoptarea motiunii de cenzura ar fi un rezultat bun, ca se intreaba daca nu cumva seful statului a facut presiuni pentru trimiterea sa in judecata, astfel de declaratii find anormale.

Victor Ponta il ataca pe Iohannis: Eu ma intreb daca nu cumva nu a facut presiuni ca sa fiu trimis in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu cumva presedintele Klaus Iohannis a facut presiuni ca sa fie trimis in judecata.

Victor Ponta il critica pe Klaus Iohannis pentru modul in care a reprezentat Romania la Consiliul European: Ati vazut ce puternic e, a batut cu pumnul in masa si a ramas ca europenii

Premierul Victor Ponta l-a criticat joi pe presedintele Klaus Iohannis, sugerand ca acesta nu a stiut sa negocieze pozitia Romaniei in discutiile legate de mecanismul de distribuire al refugiatilor, spre deosebire de Polonia, care a votat si ea impotriva, dar dupa aceea a negociat ceva si a castigat ceva.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )