Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta lamureste adevarul istoric despre numirea procurorilor Kovesi, Bica si Nitu. Le-am zis: Primii pe care ii baga in puscarie sunteti voi!

B1 B1,
Victor Ponta lamureste adevarul istoric despre numirea procurorilor Kovesi, Bica si Nitu. Le-am zis: Primii pe care ii baga in puscarie sunteti voi!

Fostul premier Victor Ponta a dat detalii despre controversatul episod al numirii procurorilor. Ponta a declarat, intr-un interviu acordat stiripesurse. ro, ca a cedat, la insistentele lui Liviu Dragnea, dar si. continuă pe B1

Oprisan: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Traian Basescu si al lui George Maior

Presedintele PSD Vrancea Marian Oprisan sustine ca, in 2010, Victor Ponta l-a invins pe Mircea Geoana in cursa pentru sefia PSD fiind sustinut de Traian Basescu si de George Maior, directorul de atunci al SRI si nasul lui Victor Ponta. Aseara, Liviu Dragnea a sustinut ca primul Guvern USL a fost format tot de Maior.

Udrea a propus-o pe Bica si a sustinut-o Dragnea. Tot el a zis ca e bine cu Kovesi la DNA

Victor Ponta a sustinut, astazi, intr-un interviu, ca la numirea procurorilor-sefi in 2012 Elena Udrea a propus-o pe Alina Bica la DIICOT si a sustinut-o Liviu Dragnea, care a declarat si ca e bine sa fie numita Codruta Kovesi la DNA, pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD.

Ponta confirma ca Udrea si Ghita au venit la el acasa, in 2013, pentru a discuta despre numirile procurorilor sefi - Kovesi, Bica si Nitu/ La K2 ne intalneam eu, Dragnea, Oprea, Ghita, Maior, Coldea

Victor Ponta a relatat vineri, intr-un interviu pentru stiripersurse. ro, cum s-au luat deciziile privind numirile procurorilor-sefi DNA, DIICOT si procurorului general in 2013 - Laura Codruta Kovesi, Alina Bica si Tiberiu Nitu - si a confirmat ceea ce afirmase Elena Udrea in 2017, ca aceasta a mers impreuna cu Sebastian Ghita la Victor Ponta acasa, care locuia intr-un bloc, si i-a transmis ca presedintele Traian Basescu este de acord cu toate cele trei numiri. Ponta a mai afirmat ca existau intalniri, in acest context, la vila de protocol K2, la care participa el, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Sebastian Ghita, George Maior si Florian Coldea.

Crin Antonescu: Victor Ponta mi-a spus ca a negociat cu Basescu numirea lui Kovesi

Crin Antonescu a confirmat in emisiunea Previziuni ca Victor Ponta a negociat cu Traian Basescu numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Eu nu am de unde sa stiu daca a fost sau nu impusa.

Marian Oprisan zguduie scena politica: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

Liviu Dragnea lanseaza un scenariu exploziv in privinta numirii in functie a Laurei Codruta Kovesi. Acesta sustine caGeorge Maior i-a impus lui Victor Ponta numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea.

Victor Ponta, replica ACIDA pentru Dragnea! Suntem 8 martori la aceste momente, toti in viata si capabili sa spunem adevarul. Doar MEDICII mai pot explica de ce minte Dragnea Mincinosul

Fostul premier Victor Ponta vorbeste despre primul guvern USL si sustine ca Liviu Dragnea isi dorea sa fie ministru de Interne, solicitandu-i sprijinul lui George Maior, la acel moment director al.

Liviu Dragnea ameninta cu noi dezvaluiri despre Victor Ponta: ii las sa se afunde si mai mult

Razboiul dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta pare sa fie abia la inceput. Dupa ce Victor Ponta a replicat dur seriei de dezvaluiri lansate marti seara de presedintele PSD, Dragnea a anuntat ca e abia.

Victor Ponta, despre condamnarea lui Dragnea in dosarul Referendumul: Asa multe voturi a furat de-am pierdut referendumul... (VIDEO)

Victor Ponta vede anumite fisuri in modul de functionare a anumitor institutii, dat fiind ca Liviu Dragnea s-a trezit cu o condamnare in dosarul Referendumul, unde chiar nu era vinovat, dar in legatura cu.

Victor Ponta, despre culisele candidaturii sale la prezidentiale: Dragnea se visa sef de partid si premier. M-a sabotat!

Victor Ponta a declarat ca a ajuns sa candideze impotriva lui Klaus Iohannis in urma unor presiuni. Totul, in urma insistentelor lui Liviu Dragnea, care se voia sef de partid si premier. El a mai spus ca dupa.

Victor Ponta, despre jocurile DNA - Iohannis: Condamnarea lui Dragnea...

Victor Ponta a declarat ca, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, a vorbit cu Iohannis si au convenit ca el sa ramana premier. Ulterior, atat el, cat si Liviu Dragnea au inceput sa aiba probleme cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )