Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, mesaj de amintire pentru milioane de romani

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj de amintire pentru milioane de romani

Se implinesc 39 de ani de la poate) cel mai important moment al sportului romanesc. in 1976, la Jocurile Olimpice de vara de la Montreal, Nadia Comaneci a obtinut sapte note de 10. 00 - un scor perfect, o. continuă pe Antena3

Victor Ponta, lovitura surpriza pentru Klaus Iohannis

Victor Ponta raspunde refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a promulga Codul Fiscal si de a-l retrimite in Parlament. Si o face cu munitie de la Palatul Cotroceni. Ce spunea consilierul prezidential Cosmin.

Victor Ponta, raspuns dur pentru Klaus Iohannis: El e specialist?

Premierul Ponta a declarat, miercuri, ca respingerea propunerii pentru Transporturi de catre Iohannis este o chestiune de ambitie, adaugand ca presedintele nu are competenta necesara sa evaluze.

Victor Ponta, mesaj de ultima ora pentru o pedelista

Raspuns la scrisoarea deschisa pe care mi-a adresat-o doamna Andreea Paul Vass - deputat PDL:1. Legea Amnistiei Fiscale adoptata de Parlament la propunerea Guvernului nu a fost din pacate) publicata in Monitorul.

Victor Ponta, vesti asteptate de milioane de romani

Va rog cititi cu atentie aceste date foarte clare si corecte ca sa nu fiti intoxicati de Propaganda)! Romania merge in directia buna din punct de vedere economic si social / promulgarea Codului Fiscal va.

Victor Ponta: Votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intodeauna

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intotdeauna. Ponta a mai explicat ca va sustine noul presedinte al PSD. Voi sustine noul.

Victor Ponta: Se implinesc 39 de ani de la cel mai important moment al sportului romanesc. Multumim Nadia Comaneci pentru performanta de la Jocurile Olimpice de vara de la Montreal

Victor Ponta i-a multumit Nadiei Comaneci, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, pentru performanta pe care a inregistrat-o in urma cu 39 de ani la Jocurile Olimpice de vara de la Montreal. Se .

Victor Ponta, reactie dupa ce Klaus Iohannis a retrimis Codurile in Parlament: Pentru romani este cea mai proasta veste posibila

Victor Ponta a criticat gestul presedintelui Klaus Iohannis, de a retrimite in Parlament Codul fiscal si Codul de procedura fiscala, spunand ca pentru acest gest exista doar doua posibile.

Cum a decurs ultima sedinta PSD cu Victor Ponta pe scaunul de presedinte, cu Iliescu si Oprea alaturi. Ponta catre Zgonea: Tot speram ca nu vii, Vali/ Dragnea se gandeste serios daca mai garanteaza pentru cineva. Plus: Mai feminizam si noi conducerea

La sediul PSD a avut loc miercuri ultima sedinta de Birou Permanent in care Victor Ponta a stat pe scaunul de presedinte de partid, cel putin potrivit anuntului pe care l-a facut la inceputul acesteia. Ponta a anuntat ca si-a eliberat si biroul si ca nu se va intoarce dupa scaun, iar ulterior, in timpul sedintei, locul de presedinte, deocamdata interimar, a fost preluat de Rovana Plumb, pentru care in BPN s-a votat in unanimitate, cel putin pana la sedinta Comitetului Executiv. La sedinta a luat parte si Ion Iliescu, presedintele de onoare, care a stat langa Victor Ponta dar si langa invitatul surpriza la sedinta, Gabriel Oprea, liderul UNPR si partenerul de coalitie. Urmeaza insa inca o sedinta pentru PSD, cea a Comitetului Executiv, saptamana viitoare, in care ar urma sa se decida data unui Congres, cand se poate vota un nou presedinte de partid.

Ludovic Orban: Victor Ponta nu este in masura sa dea certificate de cinste. Este singurul premier din intreaga lume civilizata inculpat pentru fapte de coruptie

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri ca premierul Victor Ponta este ultimul care ar putea da certificate de cinste, avand in vedere ca este inculpat pentru fapte de coruptie. Victor.

Alina Gorghiu: Va urma noaptea cutitelor lungi in PSD pentru Victor Ponta

Liberalii par ca asteapta ca Victor Ponta sa primeasca lovitura de gratie chiar din partea PSD. Alina Gorghiu a declarat, astazi, la RFI, ca este sigura ca Victor Ponta va avea parte, cat de curand, de o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )