Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, mesaj de ultima ora. Sute de mii de romani asteptau asta

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj de ultima ora. Sute de mii de romani asteptau asta

O masura de dreptate sociala: romanii care au lucrat in conditii grele in grupa I si a II-a de munca vor primi 8234;pensii8236; mai mari! inca de anul trecut am discutat cu partenerii internationali si am. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj de ultima ora pentru romani

Nici situatia din Grecia, nici cea din Ucraina, nici razboiul din Siria sau alte evenimente externe nu pot perturba directia noastra pozitiva. Exista insa si un pericol urias care poate strica tot, in buna .

Victor Ponta, mesaj de ultima ora extrem de dur pentru adversarii Romaniei. Apelul lansat de premier

Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic votat de toate partidele) si prin cea mai ampla consultare cu mediul de afaceri in special Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei)! Cred ca in acest moment toti.

Victor Ponta, despre cresterea pensiilor: Am pus bani deoparte pentru aceasta masura de dreptate sociala

Premierul Victor Ponta a transmis marti un mesaj, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, in care anunta o crestere a pensiilor, ca masura reparatorie pentru austeritatea din urma cu 5 ani. O masura .

Victor Ponta: Romania nu seamana deloc cu Grecia, nici in bune nici in rele

Premierul Victor Ponta a publicat luni un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima opinia cu privire la situatia din Grecia. Seful Guvernului subliniaza ca stetul elen este o democratie functionala.

Ce spune Victor Ponta despre situatia din Grecia: Vor fi ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, parerea sa despre votul grecilor de la referendumul de duminica. Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care.

Victor Ponta vorbeste despre adversarii independentei economice a Romaniei

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca noul Cod Fiscal a fost adoptat prin consens politic, implicand reducerea TVA la 19%, iar adversarii independentei economice a tarii noastre sunt in stare de orice pentru a bloca aplicarea acestor masuri.

Victor Ponta scrie pe Facebook despre adversarii independentei noastre economice si face apel la romani

Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele si dupa o ampla consultare cu mediul de afaceri, insa adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, scrie pe pagina sa de Facebook premierul Victor Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.

Rovana Plumb: Nu stim cand revine Victor Ponta. Cu cat revine mai repede cu atat va fi mai bine. Partidul il sustine/ Ilie Sarbu: Cred ca saptamana aceasta Ponta ajunge acasa; va reveni in fruntea tuturor functiilor pe care le are

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a confirmat ca inca nu stie cand se intoarce din Turcia Victor Ponta si ca este normal ca membrii din PSD sa isi doreasca sa vina cat mai repede. Ea a tinut sa sublinieze in mai multe randuri ca partidul si guvernul il sustin pe Ponta. Pe de alta parte, senatorul PSD Ilie Sarbu, socrul premierului, a declarat ca Victor Ponta va ajunge in tara saptamana aceasta si va reveni pe functiile detinute.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: imi doresc sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: Vreau sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )