Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta pentru EurActiv: Sunt in continuare in dezacord cu Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta pentru EurActiv: Sunt in continuare in dezacord cu Traian Basescu

Victor Ponta spune ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, o declaratie ce pare sa prevesteasca o noua controversa cu privire la cine va reprezenta Romania la summitul UE din noiembrie, scrie EurActiv. com, care publica luni un interviu luat premierului roman, cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni PES), care a avut loc sambata la Bruxelles. continuă pe Hotnews

Victor Ponta sustine ca este in continuare in DEZACORD cu Traian Basescu.

Premierul roman Victor Ponta sustine ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, intr-un interviu acordat EurActiv. com cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni care a avut loc sambata la Bruxelles, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalistul Gheorghi Gotev cine va merge la summitul de la Bruxelles din 18-19 octombrie, Ponta a raspuns ca exista deja o decizie a Curtii Constitutionale pe acest subiect. Curtea Constitutionala a decis la 26 septembrie) ca .

EurActiv: Victor Ponta declara ca se afla in continuare in conflict cu Traian Basescu

Premierul roman Victor Ponta se afla in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, dupa cum a declarat acesta la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Bruxelles, transmite.

Cristian Preda: Victor Ponta nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca plecarea lui Victor Ponta de la sedinta CSAT arata ca acesta nu vrea sau nu poate sa coabiteze, lucru de care presedintele Traian Basescu.

Cristian Preda: Victor Ponta nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier. USL nu vrea coabitare

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca plecarea lui Victor Ponta de la sedinta CSAT arata ca acesta nu vrea sau nu poate sa coabiteze, lucru de care presedintele Traian Basescu trebuie.

Victor Ponta: Am vrut sa demonstrez prin exemplul Romaniei ca austeritatea si taierile nu sunt singurele solutii pentru Europa

Liderul Partidului Social Democrat din Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, in cadrul unei dezbateri la congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), ca a vrut sa demonstreze in Romania, prin masurile luate, ca austeritatea si taierile bugetare nu sunt singura cale de a avea dezvoltare si cresterea nivelului de trai, informeaza Agerpres.

ATAC neobisnuit al lui Victor Ponta la adresa Consiliului European: Sefii guvernelor din UE ...

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Congresul PES de la Bruxelles, ca sefii guvernelor din Consiliul European se gandesc in primul rand la ei, astfel ca este o iluzie sa ne asteptam de la acestia sa se gindeasca la ceea ce este mai bine pentru Romania, potrivit Realitatea. net, care citeaza NewsIn. Este foarte important ca in viitor, chiar in viitorul apropiat daca este posibil, sa avem schimbari majore in principiile democratice ale luarii deciziilor in Uniunea Europeana. Sunt .

Victor Ponta: Am vrut sa demonstrez ca austeritatea si taierile nu sunt singurele cai de dezvoltare si crestere

Liderul Partidului Social Democrat din Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, in cadrul unei dezbateri la congresul Partidului Socialistilor Europeni PES), ca a vrut sa demonstreze in Romania, prin.

LIVE TEXT. Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei sustin declaratii de presa.

Premierul Victor Ponta si ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, sustin astazi, la ora 19:30, declaratii de presa, la Palatul Victoria. Urmariti Romania Libera pentru principalele declaratii.

Ministrul Economiei, chemat la Guvern pentru a discuta cu Victor Ponta, in ultima zi de negocieri pentru contractul Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost chemat, luni dimineata, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta. Cel mai probabil, subiectul discutiei este legat de privatizarea Oltchim. Tot la Guvern este.

Presedintele Partidului Socialist European il sustine pe Victor Ponta in campania pentru alegerile legislative din decembrie

Noul presedinte al Partidului Socialist European PES) Serghei Stanisev a declarat ca se va implica in campania pentru alegeri legislative din Romania si il va sustine pe permierul roman Victor Ponta, transmite.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )