Libnet.ro
UNICEF

21:45

Victor Ponta si-a ingropat cariera politica

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta si-a ingropat cariera politica

Doar 5 zile. Au fost suficiente ca Victor Ponta, prin declaratiile halucinante, terifiante, la adresa justitiei, sa-si ingroape definitiv cariera politica. Lipsa de experienta politica, megalomania, pierderea contactului cu realitatea, paranoia, sunt explicatiile delirului antijustitie in care s-a afundat Victor Ponta, cu o determinare grefata de inconstienta si iresponsabilitate. continuă pe Adevărul

Victor Ponta despre presupuse interventii pentru o numire in MAI la cererea baronului Duicu: Nu am vorbit niciodata asa ceva. Si daca vorbeam nu era nimic ilegal

Premierul Victor Ponta a declarat pentru HotNews. ro ca nu a vorbit niciodata in Guvern despre o eventuala promovarea a sefului IJP Mehedinti, Constantin Ponea, dar ca si daca ar fi facut-o nu era nimic ilegal. Sunt Premier, Politia este la Guvern, daca e grav ca eu conduc Guvernul trebuie sa fiu rasturnat de Parlament!, a declarat Victor Ponta pentru HotNews. ro. HotNews. ro i-a adresat premierului patru intrebari referitoare la faptele relatate de procurori in referatul referitor la cazul Duicu. Potrivit procurorilor, la solicitarea primului ministru, numitul Toba Petre s-a prezentat la Guvern, prilej cu care aici s-a intalnit cu numitul Duicu Ioan Adrian care i-a solicitat mentinerea temporara a numitului Ponea Constantin Stefan in functia detinuta si promovarea sa ulterioara in functia de director adjunct al Directiei Ordine Publica, solicitare cu care numitul Toba Petre s-a aratat de acord. Victor Ponta pentru HotNews. ro: Sunt Premier, Politia este la Guvern, daca e grav ca eu conduc Guvernul trebuie sa fiu rasturnat de Parlament!.

Ludovic Orban: Victor Ponta transforma Romania intr-un stat politienesc

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, la Sibiu, ca premierul Victor Ponta transforma Romania intr-un stat politienesc prin masurile initiate in ultima perioada, relateaza Mediafax. Victor Ponta.

Victor Ponta da de inteles ca va candida la alegerile prezidentiale

Victor Ponta da de inteles ca va candida la alegerile prezidentiale. Informatia a fost prezentata si comentata in emisiunea La Ordinea Zilei. Iata declaratia lui Victor Ponta din care reiese ca vrea sa.

Victor Ponta va alerga la semimaraton: Nu pot sa traiesc fara sport

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca va participa, alaturi de mai multi ministri, la semimaratonul programat pentru 18 mai, cu start din fata Parlamentului, relateaza Mediafax. Ponta a participat cu.

Victor Ponta a afirmat ca va detine cea mai inalta functie din stat

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca va detine cea mai inalta functie din stat, relateaza Mediafax. La prezentarea bilantului pe anul trecut al Ministerului Afacerilor Interne MAI), atat premierul Ponta,.

Guvernul a dat publicitatii sinteza raportului Corpului de control al premierului realizat in cazul terenului de la Nana si despre care Victor Ponta spunea ca au fost gasite lucruri ingrozitoare

Guvernul a transmis presei, asa cum a anuntat luni Victor Ponta, o sinteza a raportului Corpului de control al premierului privind cazul terenului achizitionat de Ioana Basescu la Nana. Premierul Victor Ponta anuntase luni la Antena 3 ca ceea ce au gasit acolo este ingrozitor din punct de vedere legal, aproape 80% din terenuri sunt returnate ilegal. Raportul Corpului de control va fi trimis marti la Comisia parlamentara. Guvernul va sesiza Parchetul in cazul restituirilor de terenuri din comuna Nana. Vezi documentul atasat.

Crin Antonescu propune comisie de ancheta pentru Victor Ponta

Crin Antonescu devine cel mai mare adversar al lui Victor Ponta. Presedintele liberal ar vrea sa infiinteze o comisie parlamentara pentru anchetarea activitatii premierului, pe motiv ca le-ar lua apararea.

Victor Ponta, despre ridicarea lui Radu Mazare: I-au trimis opt mascati de parca era Steven Seagal sau un mare luptator ninja

Premierul Victor Ponta a comentat, joi, modul in care a fost adus la audieri la DNA primarul Constantei, Radu Mazare, care a fost ridicat de mascati, marti dupa-amiaza, de pe terasa unui restaurant din parcul Herastrau din Capitala. Ii trimiti opt mascati de parca era Steven Seagal sau un mare luptator ninja, a afirmat Ponta, sustinand ca, daca il suna cineva, Radu Mazare se prezenta singur la DNA.

Vasile Blaga: Victor Ponta este total la mana baronilor locali

Dupa raportul prezentat ieri de procurorii DNA, Vasile Blaga lanseaza un atac dur la adresa premierului Victor Ponta. Liderul PDL a spus in cadrul unei conferinte de presa organizata la Ramnicu Valcea ca prim-ministrul este la mana baronilor locali, pe care-I apara in orice conditii.

Victor Ponta suspectat de trafic de influenta

Ultime informatii din dosarul Adrian Duicu de la Mehedinti au cazut ca o bomba in capul lui Victor Ponta. Iata ce au constatat procurorii:.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )