Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ciolos ii intrerupe discursul lui Dan Barna sa aminteasca ca Alianta USR-PLUS e formata din doua partide

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ciolos ii intrerupe discursul lui Dan Barna sa aminteasca ca Alianta USR-PLUS e formata din doua partide

Presedintele PLUS Dacian Ciolos l-a intrerupt luni pe liderul USR Dan Barna dintr-un discurs in fata presei in care vorbea despre performatele USR, pentru a-i atrage atentia ca e vorba de doua partide. continuă pe Adevărul

VIDEO Alegeri prezidentiale 2019. Dan Barna face apel la tineri sa isi indemne prietenii si familia sa mearga la vot: Din cum arata estimarile, jucam la cateva mii de voturi

Liderul USR si candidatul la prezidentiale Dan Barna a declarat duminica seara, ajuns pentru cateva momente la sediul de campanie, ca, la cum arata estimarile, diferenta dintre el si Viorica Dancila, cu care se lupta pentru a intra in turul doi alaturi de Klaus Iohannis, este de cateva mii de voturi. Seful USR a facut apel la tineri sa isi sune prietenii si membrii familiei sa verifice daca au votat, iar daca nu, sa-i trimita la urne.

VIDEO Prima reactie a lui Dan Barna, dupa infrangerea in alegeri: imi asum toata responsabilitatea, dar nu imi dau demisia Barna si Ciolos anunta ca il sustin pe Iohannis in turul doi

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a avut luni prima reactie despre rezultatele alegerilor prezidentiale, el spunand ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru ca nu a reusit sa intre in turul al doilea, alaturi de Klaus Iohannis. intrebat daca va demisiona de la sefia partidului, el a spus ca nu va demisiona, pentru ca nu este un lider care renunta cand da de greu. De asemenea, Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat ca presedintele Iohannis are intreaga sustinere a aliantei USR-PLUS pentru al doilea tur al alegerilor.

Digi24: Surse: Ce se va intampla cu Dan Barna si USR. Ciolos si PLUS pregatesc ofensiva pentru preluarea conducerii

Esecul rasunator al lui Dan Barna in alegerile de duminica ii ajuta pe cei din partidul lui Dacian Ciolos sa capete, in sfarsit, statutul dorit in relatia cu cei de la USR, si, posibil, chiar mai mult.

Cutremur in USR-PLUS dupa ce Dan Barna a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale: Ciolos vrea sa-i fure presul de sub picioare

PLUS a pregatit din vreme trei scenarii pentru situatia in care Dan Barna intra sau nu in turul doi, au declarat surse din partid pentru G4Media. ro. in situatia in care candidatul USR PLUS a pierdut competitia.

Dan Barna: Rezultatul nu este cel al exit poll-urilor, ci al numararii voturilor Dacian Ciolos: inca totul se joaca

Cu rezultatele exit poll-urilor dandu-l pe locul al treilea, Dan Barna s-a declarat optimist in privinta rezultatului final al alegerilor prezidentiale 2019. Si Dacian Ciolos a declarat ca inca totul se joaca.

Dan Barna: Rezultatul nu este acela al exit-poll-urilor. Oamenii obisnuiti se pot lupta cu vechea clasa politica (VIDEO)

Rezultatul alegerilor nu este acela al exit-poll-urilor, iar in campania prezidentiala, USR a dovedit ca oamenii obisnuiti se pot lupta cu vechea clasa politica, a declarat presedintele USR, Dan Barna, duminica,.

Dan Barna, dupa infrangerea din alegeri: imi asum responsabilitate pentru rezultat, dar nu sunt un lider care sa plece la prima problema. Am crezut ca suntem mai sus decat ne-a dovedit electoratul (VIDEO)

Liderul USR Dan Barna si-a recunoscut infrangerea la alegerile prezidentiale. intr-o conferinta de presa sustinuta luni, Barna a sustinut ca s-a bazat pe o un electorat care s-a dovedit a nu fi chiar atat de.

Sinteza zilei. Imaginile cu care Dan Barna voia sa-i dea lovitura de gratie lui Iohannis in turul 2 - VIDEO

Marele perdant al primului tur de alegeri prezidentiale este cu siguranta Dan Barna. Liderul USR nu se astepta la o asemenea infrangere si era aproape sigur ca va ajunge sa-l infrunte pe Klaus Iohannis in.

Tensiuni in USR dupa esecul lui Dan Barna la alegeri. Cosette Chichirau: Ar putea veni niste oameni proaspeti in fruntea partidului. Neasumarea guvernarii a fost o greseala (VIDEO)

Scandal in USR, dupa ce Dan Barna a ratat prezenta in turul doi. Mai multi lideri au inceput deja sa il critice pe seful formatiunii si i-au reprosat candidatului la alegerile prezidentiale atitudinea.

APARITIE SPECTACULOASA! Cum S-A iMBRACAT SOTIA lui Dan Barna la vot. DOAMNA iN ROSU a intors toate privirile! (FOTO, VIDEO)

Aparitie spectaculoasa a sotiei lui Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale. VEZI GALERIA FOTO AICI Olguta Dana Totolici a votat duminica alaturi de sotul ei, la o sectie din Sibiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )