Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat

Liderul USR, Dan Barna, a spus, la iesirea de la urne, ca a votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca Romania sa continue directia spre Europa. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat, am votat pentru ca Romania sa continue directia spre Europa

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca a votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca Romania sa continue directia spre Europa, afirmand ca doar unul din cei doi candidati ofera aceasta speranta, precizand ca este vorba de speranta si nu despre o garantie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat, am votat pentru ca Romania sa continue directia spre Europa

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca a votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca Romania sa continue directia spre Europa, afirmand ca doar unul din cei doi candidati ofera aceasta speranta, precizand ca este vorba de speranta si nu despre o garantie.

Liderul USR si-a exprimat optiunea electorala la Sibiu. Dan Barna: Am votat pentru ca Romania sa continue directia spre un stat civilizat si modern. Doar unul dintre cei doi candidati ofera aceasta speranta

Dan Barna, liderul USR, a votat, la Sibiu, pentru ca Romania sa continue directia spre Europa, directia spre bunastare si directia spre un stat civilizat si modern, precizand ca doar unul dintre cei do.

VIDEO Dan Barna si Dacian Ciolos anunta infiintarea mai multor structuri comune de coordonare, pentru a strange colaborarea in alianta: Tindem spre o fuziune, dar asta poate sa dureze

Liderii USR si Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos, au anuntat vineri ca vor sa stranga colaborarea in alianta si vor operationaliza structuri de coordonare comuna care nu sunt inca functionale, precum un Comitet Executiv format din 6 oameni, care va aplica deciziile luate de Comisia nationala de coordonare, si o Comisie de integritate.

Dosarul 10 august: cum a inventat Jandarmeria o lovitura de stat pentru a interveni violent

Interventia violenta a fortelor de ordine la mitingul din 10 august a fost justificata de Jandarmerie prin mesajele radicale postate pe retelele sociale de unele persoane. Informarile primite de la serviciile secrete, despre protestul diasporei de anul trecut, nu indicau riscuri la adresa securitatii nationale. Cel putin asa sta consemnat in raportul recent desecretizat de Ministerul de Interne.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, mesaj cu subinteles dupa vot: Nu e o garantie, e o speranta!

Dan Barna a votat la Sibiu, la turul doi al alegerilor prezidentiale. Liderul USR le-a spus jurnalistilor ca a votat pentru ca Dosarul 20 August sa fie finalizat si pentru ca.

Fostul candidat Dan Barna a votat la Sibiu

Dan Barna, liderul USR, a votat, duminica dimineata, la Sibiu.

EuroparlamentarulPNLSiegfried Muresan: Am votat pentru o Romanie EUROPEANA, pentru o Romanie condusa in INTERESUL CETATEANULUI (VIDEO)

EuroparlamentarulPNLSiegfried Muresan, vicepresedinte al Partidului Popular European, a votat, duminica, in Bucuresti. Am votat pentru o Romanie bine condusa, pentru o Romanie condusa.

VIDEO Dancila: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a votat, duminica dimineata, in Capitala. Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati, pentru ca toata puterea era in mainile unui singur om, a spus ea, potrivit Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat la turul al doilea al alegerilor prezidentiale,ca a votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala, invitandu-i pe toti romanii sa vina la vot. Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana, a argumentat prezidentiabilul PNL.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )