Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO O echipa de studenti din Germania a construit un prototip Hyperloop care a atins 324 km/h

Hotnews Hotnews,
 VIDEO O echipa de studenti din Germania a construit un prototip Hyperloop care a atins 324 km/h

O echipa de studenti din Gerrmania numita WARR Hyperloop a construit un prototip care a reusit sa atinga viteza de 324 km/h in uriasul tub vidat de test de la compania SpaceX a lui Elon Musk. Viteza este un record pentru testele de Hyperloop, iar Elon Musk a salutat realizarea si spune ca atunci cand sistemul ultra-rapid de transport va fi lansat comercial, acceleratia nu va fi atat de brusca, pentru ca pasagerii sa nu sufere. continuă pe Hotnews

Locuitorii unui oras din Germania, evacuati din cauza unei bombe

Autoritatile au evacuat aproape o cincime din populatia orasului Koblenz, din Germania, pentru a dezamorsa o bomba din timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial, potrivit DPA. Bomba a fost descoperita luni,.

O companie ceha, cel mai mare producator de energie din Germania de Est

Cel mai mare consumator de carbune din Uniunea Europeana este Germania, dar si cel mai mare importator al acestui combustibil. Chiar si asa, Germania trece printr-o reforma energetica in care.

Peste 200 de VICTIME! Cel mai mare criminal in serie din Germania de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Ancheta criminalului Niels Hogel 40), aflat deja in inchisoare, se apropie de final. Asistentul medical care lucra in clinici din Oldenburg si Delmenhorst este cel mai mare criminal in seri.

80.000 de persoane cu handicap din Germania nu pot vota la alegerile parlamentare din septembrie. Si pentru diaspora germana sunt restrictii

Luna viitoare, germanii aleg noul Bundestag. Dar nu toti cetatenii cu varsta peste 18 ani pot vota la 24 septembrie. Astfel, peste 80. 000 de persoane cu handicap sunt excluse din alegeri. Si nu doar acestea. Exista anumite restrictii pentru puscariasi si chiar pentru cetatenii germani care locuiesc in strainatate. Campania electorala din acest an se anunta mult mai scumpa decat in anii anteriori, iar referitor la duelul televizat de saptamana viitoare, intre Angela Merkel si Martin Schulz, se vorbeste despre un boicot.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )