Libnet.ro
UNICEF

11:16

VIDEO Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa

Adevărul Adevărul,
VIDEO Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, din Olanda, cea mai mare mare din Europa, ceea ce a dus la oprirea partiala a instalatiei, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Alerta maxima la Rotterdam: Cea mai mare rafinarie din Europa, cuprinsa de un incendiu puternic (VIDEO)

Alerta in Rotterdam! Un incendiu puternic a cuprins cea mai mare rafinarie din Europa! Flacarile au pornit noaptea si puteau fi observate de la kilometri distanta. O parte a complexului a fost.

Alerta in Rotterdam! Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa - VIDEO

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, in Olanda, cea mai mare din Europa, determinand inchiderea unei parti a.

Puternic incendiu la Shell Rotterdam, cea mai mare rafinarie din Europa

Un puternic incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica la rafinaria Shell din Rotterdam, in Olanda, cea mai mare din Europa .

Incendiu la cea mai mare rafinarie din Europa VIDEO

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, din Olanda, cea mai mare mare din Europa, ceea ce a dus la oprirea partiala a instalatiei, relateaza AFP.

Ea este cea mai bogata actrita din Romania. Are o plaja in Mamaia si masini de fite

Este cea mai bogata actrita din Romania. Cantareata care apare des la tv are o avere impresionanta. Aceasta are mai multe afaceri pe Litoralul romanesc, printre care si o plaja. Maria Buza are si cateva masini.

Cum arata cea mai mare explozie de raze gamma surprinsa pana acum

O explozie de raze gamma a fost surprinsa intr-o imagine extrem de clara de catre oamenii de stiinta. Exploziile de raze gamma sunt cele mai puternice din Univers, acestea avand loc la moartea unor stele gigantice. Imaginea surprinsa acum ofera cea mai clara perspectiva a unei asemenea explozii, aceasta fiind atat de luminoasa incat ar [].

Locul unde Transalpina ajunge la cea mai mare inaltime, de 2.145 de metri, a fost marcat

Locul in care Transalpina atinge cea mai inalta inaltime, 2. 145 de metri, in pasul Urdele, a fost marcat, ieri, printr-o pancarta.

Incendiu la o rafinarie din Europa

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica in rafinaria Shell din Rotterdam, din Olanda, ceea ce a dus la oprirea partiala a instalatiei, potrivit AFP.

Ea este cea mai bogata actrita din Romania (FOTO)

Maria Buza face parte dintre cei mai instariti actori. Chiar daca se stie ca din cariera de actor nu se castiga foarte bine, vedeta impreuna cu sotul sau s-au lansat in afaceri care le.

Cea mai luxoasa masina din lume, prezentata oficial: noua generatie Rolls Royce Phantom VIII

Rolls Royce a dezvaluit oficial a opta generatie a limuzinei Phantom. Cum era de asteptat, sedanul vine cu o multime de tehnologii noi, cu un motor mai puternic si cu noi artificii in materie de personalizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )