Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO! Jennifer Lopez si Pitbull au facut show la Billboard Music Awards 2013!

ADPM ADPM,
VIDEO! Jennifer Lopez si Pitbull au facut show la Billboard Music Awards 2013!

Jennifer Lopez si Pitbull au cantat, in premiera la Billboard Music Awards, noua lor piesa Live It Up. De pe scena nu au lipsit nici Nicki Minaj alaturi de Lil Wayne, Justin Bieber alaturi de Will. Am, Taylor Swift si chiar Prince. Continue reading . continuă pe ADPM

Taylor Swift a dominat Billboard Music Awards 2013! Vezi aici lista completa a castigatorilor!

Bruno Mars, Madonna, Selena Gomez, Justin Bieber, Jennifer Lopez, Pitbull si Taylor Swift s-au numarat printre vedetele de marca prezente, aseara, la MGM Grand Hotel din Las Vegas, cu prilejul Billboard Music Awards! Taylor Swift a dominat aceasta editie, reusind sa castige nu mai putin de opt statuete. Continue reading .

HOT! Jennifer Lopez si Pitbull au lansat piesa Live It Up la American Idol + teaser videoclip

Jennifer Lopez a fost prezenta la finala emisiunii American Idol, unde a cantat pentru prima oara singleul Live It Up. Imediat dupa super showul live pe care l-a facut alaturi de Pitbull, J. Lo a lansat si un teaser al videoclipului, ce urmeaza sa fie lansat in scurt timp. Live It Up este scrisa de .

HOT! Jennifer Lopez prezinta videoclipul piesei Live it Up ft. Pitbull

La doua saptamani de la filmarile clipului pentru single-ul Live it up, interpretat in colaborare cu Pitbull, Jennifer Lopez le ofera fanilor videoclipul oficial. Regizat de Jessy Terrero, videoclipul a fost filmat in Fort Lauderdale Beach, Florida. Lo este intr-o forma de zile mari imbraca in outfituri colorate, de vara, una din ele avand in .

Tinute indraznete si rochii spectaculoase pe covorul albastru la Billboard Music Awards 2013!

Ieri, la MGM Grand Arena din Las Vegas a fost aglomeratie de staruri pe metru patrat. Asta datorita Billboard Music Awards 2013, una dintre cele mai importante gale de premiere ale anului. Pe covorul albastru, celebritatile s-au intrecut in tinute extravagante, accesorii fine si pantofi de designer. Continue reading .

VIDEO! AUCH! Ce s-a intamplat la Billboard Music Awards!

Cantaretul Miguel a fost la un pas sa-si trimita o admiratoare direct la spital cu gatul rupt. Cuprins de euphoria momentului, cantaretul a facut un gest neprevazut, care se putea termina cu interventia medicilor de la ambulanta. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )