Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO! Meryl Streep, atac la adresa lui Donald Trump in discursul de la Golden Globes!

ADPM ADPM,
VIDEO! Meryl Streep, atac la adresa lui Donald Trump in discursul de la Golden Globes!

Meryl Streep a oferit cel mai puternic discurs al serii la Golden Globes, actrita castigand premiul special Cecil B. DeMille Award. Meryl Streep a profitat de ocazie pentru a-l critica pe Donald Trump pentru politicile sale impotriva emigrantilor si modul sau de a se comporta cu presa. continuă pe ADPM

VIDEO! Meryl Streep, atac la adresa lui Donald Trump in discursul de la Golden Globes!

Meryl Streep a oferit cel mai puternic discurs al serii la Golden Globes, actrita castigand premiul special Cecil B. DeMille Award. Meryl Streep a profitat de ocazie pentru a-l critica pe Donald Trump pentru politicile sale impotriva emigrantilor si modul sau de a se comporta cu presa.

VIDEO Meryl Streep il critica dur pe Donald Trump, la Globurile de Aur: Violenta incita la violenta

Celebra actrita Meryl Streep l-a criticat dur, la ceremonia de acordare a Globurilor de aur, dar fara a-l numi direct, pe presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, avertizand ca violenta incita la violenta.

Meryl Streep l-a criticat pe Donald Trump la Globurile de Aur

Actrita americana Meryl Streep a tinut un discurs emotionant, la cea de-a 74-a gala de decernare a Globurilor de Aur, in care l-a criticat foarte dur pe presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump.

Globurile de Aur 2017: Cele mai bune si cele mai proaste momente. Cum l-a sfidat Meryl Streep pe Donald Trump cu un discurs emotionant VIDEO

Globurile de Aur 2017. Cea de-a 74-a gala a Globurilor de Aur a fost presarata cu momente diverse in care s-au facut aluzii la adresa lui Donald Trump, presedintele-ales al Statelor Unite ale Americii, dar si cu clipe usor stangace din partea actorilor.

Donald Trump, criticat dur la Globurile de Aur, pentru ca a ironizat un reporter cu dizabilitati. Actrita Meryl Streep: Cand cei puternici se folosesc de pozitia lor pentru a ii hartui pe ceilalti, avem de pierdut cu totii. Jimmy Fallon l-a comparat cu un

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a fost tinta criticilor principalilor actori de la Hollywood care au participat, in noaptea de duminica spre luni, la editia din acest an a Globurilor de Aur. Cea mai vocala a fost actrita Meryl Streep, care a primit premiul pentru intreaga cariera.

Donald Trump: Meryl Streep, una dintre cele mai supraevaluate actrite de la Hollywood

Donald Trump a afirmat luni ca Meryl Streep este una dintre cele mai supraevaluate actrite de la Hollywood, dupa ce celebra actrita l-a criticat in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Globurile de Aur, scrie AFP.

Replica lui Donald Trump pentru Meryl Streep, dupa ce aceasta l-a criticat la Globurile de Aur: Este o actrita SUPRAESTIMATA, o simpatizeaza pe Hillary

Donald Trump i-a dat replica lui Meryl Streep, dupa ce actrita l-a criticat pe acesta aluziv in timpul discursului rostit la Globurile de Aur 2017. Presedintele ales al Americii a afirmat ca actrita este.

Discursul lui Meryl Streep de la Golden Globes schimba fata Hollywood-ului! Vezi ce a avut de spus actrita (VIDEO)

Golden Globes este seara cea mai asteptata de actori. Nimeni nu vrea sa plece acasa fara macar un trofeu. in acest an, una dintre cele mai apreciate si iubite actrite de la Hollywood, Meryl Streep, a fost.

Meryl STREEP, ENERVATA de un regizor ROMAN: Fata era foarte furioasa pe Andrei Serban, dar el era multumit

Globurile de Aur vor fi decernate duminica noapte, iar Meryl Streep va primi o statueta pentru intreaga cariera si are sanse sa mai primeasca una, pentru ca este nominalizata la categoria Cea mai buna.

Vezi reactiile vedetelor dupa speech-ul lui Meryl Streep de la Golden Globes (FOTO)

Meryl Streep se numara printre cele mai apreciate si indragite actrite de la Hollywood. Iar aseara, la Golden Globes a fost onorata cu premiul Cecil B. DeMillepentru intreaga sa cariera. Asa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )