Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO NBA: LeBron James, show - Victorie clara pentru Lakers cu Cavaliers (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO NBA: LeBron James, show - Victorie clara pentru Lakers cu Cavaliers (Rezultatele zilei)

Cu 31 de puncte, doua recuperari si 8 pase decisive, LeBron James a fost din nou cel mai bun jucator din Staples Center, acesta reusind sa o ajute decisiv pe Los Angeles Lakers sa treaca de Cleveland Cavaliers 128-99). Formatia californiana si-a completat linia de clasament cu inca un succes 33 de victorii si 7 infrangeri). Meciul dintre Detroit Pistons si New Orleans Pelicans a avut nevoie de prelungiri, oaspetii castigand pana la urma cu 117-110. continuă pe Hotnews

VIDEO NBA: Los Angeles Lakers, victorie fara LeBron James impotriva celor de la Oklahoma City Thunder (Rezultatele zilei)

Fara cele doua staruri pe teren, LeBron James si Anthony Davis, Lakers a reusit sa obtina o victorie entuziasmanta in fata celor de la Thunder, chiar in Chesapeake Energy Arena din Oklahoma, scor 125-110. Milwaukee Bucks a invins-o fara probleme pe Portland Trail Blazers, in timp ce Cleveland Cavaliers a reusit surpriza castigand in deplasarea de la Denver.

VIDEO NBA: Los Angeles Lakers, victorie impotriva celor de la Dallas Mavericks (Rezultatele zilei)

Los Angeles Lakers a ajuns la sapte victorii consecutive are 31 in 38 de partide), dupa ce a invins-o, in American Airlines Center pe Dallas Mavericks, scor 129-114. Au mai obtinut victorii favorite precum Milwaukee Bucks, Los Angeles Clippers si Utah Jazz.

VIDEO NBA: Campioana Toronto, ratare decisiva la ultima faza cu San Antonio; Denver, victorie cu Los Angeles Clippers

Toronto si San Antonio au oferit un meci pe cinste in Scotiabank Arena, in prezenta a 19. 800 de spectatori. Campioana en-titre din NBA a fost mai buna in primele doua sferturi, insa a platit tribut finalului mai slab de meci. Spurs s-a impus la limita, scor 105-104, Raptors ratand o aruncare de 3 puncte in chiar ultima secunda.

VIDEO ATP Cup: Rafael Nadal, victorie chinuita in fata vitezistului Alex De Minaur Spania, adversara Serbiei din finala

Aflat in scadere de turatie dupa ce a ajutat echipa Spaniei sa castige Cupa Davis in urma cu o luna si jumatate, Rafael Nadal a avut mari probleme in fata vitezistului Alex De Minaur. Liderul mondial a fost insa ajutat de experienta si a adus al doilea punct si victoria tarii sale, care se va duela pentru titlul de la ATP Cup cu Serbia lui Novak Djokovic. Primul punct al ibericilor a fost adus de Roberto Bautista-Agut, in timp ce perechea Pablo Carreno-BustaFeliciano Lopez a stabilit scorul final: Spania vs Australia 3-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )