Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO NBA: Spectacol marca Russell Westbrook - Rockets castiga pe terenul lui Los Angeles Lakers

Hotnews Hotnews,
 VIDEO NBA: Spectacol marca Russell Westbrook - Rockets castiga pe terenul lui Los Angeles Lakers

Russell Westbrook 41 de puncte, 8 recuperari si 5 pase decisive) a purtat-o efectiv pe Houston Rockets spre o victorie importanta in Staples Center. Los Angeles Lakers a inregistrat a 12-a infrangere din sezonul regulat 111-121), dar ramane inca) pe locul 1 in Conferinta de Vest. continuă pe Hotnews

VIDEO NBA: Spectacol facut de Giannis Antetokounmpos si LeBron James - Victorii pentru Bucks si Lakers

In NBA a fost inca o zi de meciuri, iar liderii Milwaukee Bucks si Los Angeles Lakers si-au trecut in linia de clasament inca o victorie. Giannis Antetokounmpo 34 de puncte) si LeBron James 36 de puncte) si-au purtat din nou echipele spre succes. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

VIDEO NBA: Boston Celtics, victorie cu Orlando Magic; Los Angeles Clippers, succes categoric cu Miami Heat

Boston Celtics si-a respectat statutul de favorita si a castigat, scor 116-110, meciul cu Orlando Magic. Los Angeles Clippers a mai adunat un succes in clasament 128-111 cu Miami Heat), in timp ce Dallas Mavericks a pierdut pe propriul teren cu Memphis Grizzlies. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din NBA precum si unele dintre cele mai spectaculoase faze.

VIDEO NBA: Los Angeles Clippers se apropie de prima pozitie din Vest; Miami Heat, victorie clara cu Philadelphia 76ers

Los Angeles Clippers si-a trecut in cont victoria cu numarul 35 din sezonul regulat al NBA, performanta cu care s-a apropiat de liderul din Vest, Los Angeles Lakers 37 de succese). Miami Heat a castigat categoric meciul cu Philadelphia 76ers, iar New York Knicks a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Cleveland Cavaliers.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )