Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Sapte oameni au ajuns la spital, dupa ce doua masini care circulau in acelasi sens s-au ciocnit

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sapte oameni au ajuns la spital, dupa ce doua masini care circulau in acelasi sens s-au ciocnit

Sapte persoane au ajuns, vineri noapte, la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, dupa ce doua autoturisme care circulau in acelasi sens de mers s-au ciocnit in momentul in care soferul unuia dintre ele a incercat sa intoarca fara sa se asigure. continuă pe Adevărul

in ce stare se afla copiii din Iasi care au ajuns la spital dupa ce si-au tinut respiratia intr-un joc periculos

Starea celor cinci elevi internati la spitalul Sfanta Maria din Iasi, dupa ce au lesinat in urma unui joc periculos care a presupus tinerea respiratiei, este buna, insa copiii vor fi consiliati psihologic in spital, pentru nu a nu aparea probleme de natura emotionala. Vineri seara, au fost audiati la Politie mai multi profesori ai scolii Veronica Micle din Iasi, politistii urmand sa discute si cu elevii, dupa externarea acestora.

Explozie intr-un bloc de locuinte din Bruxelles. Sapte oameni au fost raniti

O explozie s-a produs sambata intr-un imobil de locuinte dintr-un cartier din Bruxelles, in urma careia au fost ranite sapte persoane.

VIDEO Reactia lui Donald Trump, dupa ce rapperul Snoop Dogg l-a impuscat intr-un clip-pamflet

Donald Trump a reactionat printr-un mesaj pe contul sau de Twitter, dupa ce rapperul american Snoop Dogg a lansat un videoclip-pamflet in care il ameninta cu pistolul pe presedintele Statelor Unite, prezentat ca un clovn. Trump mentioneaza ca rapperul ar fi starnit o indignare generala daca l-ar fi ironizat in acest fel pe fostul presedinte Barack Obama si, cel mai probabil, ar fi ajuns la inchisoare, scrie The Telegraph.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )