Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Totul despre iPhone 5s: Apple vrea sa-ti scanezi amprenta, dar trebuie sa stii cum se face si ce probleme apar

Adevărul Adevărul,
VIDEO Totul despre iPhone 5s: Apple vrea sa-ti scanezi amprenta, dar trebuie sa stii cum se face si ce probleme apar

Apple a prezentat ieri noul iPhone, se numeste iPhone 5s si vine cu acel senzor pentru scanarea amprentei. Iata ce ar trebui sa stii despre acesta si la ce va fi cu adevarat util. continuă pe Adevărul

Totul despre iPhone: Ce schimba Apple la iPhone 5S, produsul premium al sau

IPhone 5S va fi prezentat lumii maine seara, la cel mai asteptat eveniment al Apple. A aparut lista de dotari tehnice pentru acesta, iar cei care voiau o revolutie vor fi dezamagiti.

FOTO Totul despre iPhone 5S: cea mai asteptata functionalitate de la Apple este confirmata neoficial inainte de lansare

Despre iPhone 5S, cel mai bun telefon de la Apple, nu se stiu prea multe detalii. Cel mai probabil va fi doar o mica actualizare fata de ultimul model, dar va fi dotat cu cea mai asteptata functionalite pentru securitate.

Apple iPhone 5s si cele mai importante amanunte despre camera foto: are 8 megapixeli, dar totul sta in detalii

Apple iPhone 5s este doar putin schimbat fata de modelul de anul trecut, dar camera foto cu siguranta a primit cea mai mare atentie. Este tot la 8 megapixeli, dar pixelii sunt mai mari, iar acel dual-LED nu e pus doar ca Apple sa justifice o actualizare. Iata care sunt cele mai importante detalii.

iPhone 5S - Apple lanseaza un nou telefon premium pentru acei utilizatori care vor ce-i mai bun de la compania americana

Apple lanseaza iPhone 5S in aceasta seara. Pentru toti fanii iPhone 5, sunt cateva detalii de stiut despre acest nou smartphone al companiei.

Lansare iPhone 5S - Apple prezinta un nou telefon premium pentru acei utilizatori care vor ce-i mai bun

Apple lanseaza iPhone 5S in aceasta seara. Pentru toti fanii iPhone 5, sunt cateva detalii de stiut despre acest nou smartphone al companiei.

Lansare iPhone 5S - Apple a prezentat cel mai performant smartphone facut vreodata

Lansarea iPhone 5S a avut loc in aceasta seara. Pentru toti fanii iPhone 5, sunt cateva detalii de stiut despre acest nou smartphone al companiei.

Mai e o zi pana la marea lansare a iPhone 5S, dar oamenii au inceput sa formeze cozi in fata magazinelor Apple

Cu mai putin de o zi pana la marea lansare a noului telefon Apple, in fata magazinelor din New York s-au format deja cozi. iPhone 5S va avea o camera cu rezolutie mult mai mare. De asemenea si procesorul va fi.

Apple a lansat iPhone 5S si iPhone 5C.

Apple a lansat marti, intr-un eveniment organizat la sediul central al companiei din Cupertino, California, noile modele iPhone 5S si iPhone 5C, care vor inlocui telefonul iPhone 5, relateaza Wall Street Journal, conform Mediafax. Apple a prezentat marti si iOS 7, noua versiune a sistemului de operare instalat pe iPhone-uri, iPad-uri si alte produse. Atat 5S, cat si 5S dispun de camera foto/video iSight de 8MP si ecran de 4 inci. Compania a imbunatatit camera foto/video pentru iPhone 5S, .

Apple a lansat noile modele iPhone 5S si iPhone 5C: Modelul 5S are incorporat un cititor de amprente

Apple a lansat marti noile modele iPhone 5S si iPhone 5C, care vor inlocui telefonul iPhone 5. Compania a imbunatatit camera foto/video pentru iPhone 5S, care are un senzor cu 15% mai mare decat cel de pe iPhone.

Prima parodie la iPhone 5S si iPhone 5C Lipsesc telefoanele [VIDEO]

Daca anii trecuti vedeam parodii la produse Apple la cateva zile dupa lansare, iPhone 5S si iPhone 5C primesc acest tratament chiar inainte de anuntul oficial. Trebuie spus ca acest clip nu are vreo legatura oficiala cu produsele sau compania Apple. Asta nu inseamna insa ca asemanarea dintre prezentarea de mai sus si cea pe care o vom vedea peste cateva zile pe site-ul Apple nu este una foarte evidenta. Echipa din spatele acestei parodii a reusit intr-un mod foarte [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )