Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vila lui Florin Iordache a fost vandalizata: Social-democratul, taxat dur dupa gestul obscen din Parlament(VIDEO)

B1 B1,
Vila lui Florin Iordache a fost vandalizata: Social-democratul, taxat dur dupa gestul obscen din Parlament(VIDEO)

Vila social-democratului Florin Iordache a fost vandalizata, dupa gestul obscen pe care acesta l-a facut zilele trecute in Parlament. Malin Bot impreuna cu Cristian Dide si alto protestatari rezist. continuă pe B1

Vila lui Florin Iordache a fost vandalizata: Social-democratul, taxat dur dupa gestul obscen din Parlament(FOTO)

Vila social-democratului Florin Iordache a fost vandalizata, dupa gestul obscen pe care acesta l-a facut zilele trecute in Parlament. Malin Bot impreuna cu Cristian Dide si alto protestatari rezist.

VIDEO Vila lui Florin Iordache, vandalizata de cativa protestatari rezist

Mai multi protestatari rezist au vandalizat sambata vila vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache. Protestatarii au scris cu vopsea cuvinte obscene pe poarta vilei deputatului PSD si au limit mai multe afise pe usa garajului. Gestul vine ca raspuns lagestul obscen facut de Iordache, zilele trecute, in plenul Camerei Deputatilor.

Ce au patit protestatarii care au vandalizat vila lui Florin Iordache

Protestatarii care au scris sambata mesaje obscene pe gardul si pe garajul locuintei deputatului PSD Florin Iordache au fost amendati de politie cu cate 300 de lei fiecare, amenzile ridicandu-se la valoarea totata de 1. 800 de lei.

Ultrasii din Romania se revolta pentru ca Florin Iordache a fost comparat cu ei dupa gestul din Parlament: Ultrasii muncesc si nu fura, precum Ciordache

Gestul incalificabil al lui Florin Iordache din Parlament cand a facut semne obscene catre deputatii opozitiei i-au adus acestuia comparatii cu ultrasii de la fotbal. Acest lucru nu a fost bine primit de catre su.

Ultrasii din Romania se revolta pentru ca Florin Iordache a fost comparat cu ei dupa gestul din Parlament: Ultrasii muncesc si nu fura, precum Ciordache

Gestul incalificabil al lui Florin Iordache din Parlament cand a facut semne obscene catre deputatii opozitiei i-au adus acestuia comparatii cu ultrasii de la fotbal. Acest lucru nu a fost bine primit de catre su.

Casa lui Florin Iordache, vandalizata cu mesaje si afise obscene / Actiunea, mediatizata de Malin Bot

Malin Bot si alte persoane s-au dus la Florin Iordache acasa unde, pe usa garajului, au fost lipite afise in care apare un gest obscen similar cu cel facut de deputatul PSD in Parlament, reiese din imaginile publicate de Bot pe Facebook. in plus, in fotografiile respective se vede si cum pe poarta au fost desenate un semn obscen si un mesaj identic cu cel de pe celebra placuta suedeza anti-PSD din aceasta vara.

Florin Iordache are o vila uriasa langa Bucuresti: Cum arata casa PSD-istului care a facut semne obscene in Parlament(FOTO)

Social-democratul Florin Iordache, aflat acum in centrul unui scandal de proportii dupa ce a facut gestuir obscene in Parlament, la adresa opozitiei, locuieste intr-o vila uriasa din localitatea Bragadiru, de.

Florin Iordache, gesturi obscene catre Opozitie

ACTUALIZARE - Stanescu, despre gestul lui Iordache: Mare greseala, nu suntem la stadion Senatorul Paul Stanescu, vicepremier si ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a fost intrebat astazi cum comenteaza gestul deputatului Florin Iordache la adresa reprezentantilor Opozitiei, raspunsul sau fiind acela ca Iordache a facut o mare greseala, pentru ca nu suntem la stadion. ------ Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache le-a aratat, astazi degetul mijlociu de la ambele maini parlamentarilor din Opozitie, care nu au fost de acord cu declaratiile facute de la microfon.

Portretul lui Florin Iordache, politicianul anti-justitie si anti-bun simt. Cum a ajuns de la fabrica de mobila din Caracal in Parlament si in Guvern

Florin Iordache este autorul Ordonante 13, care a scos sute de mii de oameni in strada. Ulterior, Iordache a fost instalat de Liviu Dragnea in fruntea Comisiei parlamentare care a modificat legile Justitiei si codurile penale. Va mai amintiti de martea neagra din 2013? Tot Iordache a dirijat-o. Azi, deputatul PSD a aratat Opozitiei, Romaniei si Europei degetul mijlociu, fara sa ofere vreo explicatie, dar cerand, ca de obicei, alta intrebare.

Florin Iordache, reactie dupa ce a aratat scene obscene in Parlament: Cu mainile ridicate, care e problema?

Florin Iordache a fost surprins miercuri de camerele de filmare atunci cand, coborand de la tribuna Parlamentului, a aratat semne obscene Opozitiei. Florin Iordache sustine ca nu a aratat semne obscene si ca a.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )