Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Eu nu am avut NICIODATA pe masa Guvernului un document referitor la amnistie si gratiere

B1 B1,
Viorica Dancila: Eu nu am avut NICIODATA pe masa Guvernului un document referitor la amnistie si gratiere

Pe masa guvernului nu s-a aflat niciodata un document referitor la amnistie si gratiere si nici nu a existat vreodata o impunere in a da aministia si gratierea, a precizat prim-mnistrul Viorica Dancila,. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: Guvernul nu a dat legi care sa afecteze justitia

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, ca Guvernul sau nu a dat legi care sa afecteze justitia, ca nu a vrut sa dea OUG pe justitie pentru ca nu i s-a parut corect si a precizat ca nu a fost o impunere in a da aministia si gratierea si ca nu a avut niciodata pe birou un document in acest sens.

UPDATE Viorica Dancila, primele declaratii dupa exit poll. intrebata daca demisioneza: Nu am de ce / Daca se vrea demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura

Premierul Viorica Dancila a spus, in prima sa declaratie dupa rezultatele exit poll, care plaseaza PSD cu 25,8%, ca ea nu are de ce sa demisioneze si ca, daca se vrea intr-adevar demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura.

Cat timp ramane Viorica Dancila in fruntea PSD? Cand va avea loc urmatorul congres

Viorica Dancila a preluat fraiele PSD si a anuntat mai multe schimbari organizatorice in cadrul formatiunii. Sefa Guvernului sustine ca va conduce partidul pana la data la care va fi organizat un congres. Viorica Dancila este cea care preia conducerea PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului [] .

Viorica Dancila a transmis presedintelui Iohannis propunerile de numire a noilor membri ai Guvernului

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor ministri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor.

Ludovic Orban: Daca Viorica Dancila nu demisioneaza, depunem motiune de cenzura

PNL cere demisia guvernului Viorica Dancila si, in caz contrar, va depune o motiune de cenzura pana la finalul acestei sesiuni parlamentare, a anuntat marti liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Viorica Dancila: Nu am de ce sa demisionez. Daca cineva vrea sa plece guvernul, depune motiune de cenzura (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat duminica seara ca nu are de ce sa demisioneze din functia de premier, iar daca se vrea schimbarea guvernului se poate depune o motiune de cenzura. Nu am de ce sa.

Viorica Dancila, raspuns taios pentru contestatari: Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura

Viorica Dancila a anuntat ca Executivul nu va demisiona si caderea Guvernului se poate face doar daca va trece o motiune de cenzura. Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura. S-a votat.

Viorica Dancila, raspuns taios pentru contestatari: Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura. Categoric nu demisionez

Viorica Dancila a anuntat ca Executivul nu va demisiona si caderea Guvernului se poate face doar daca va trece o motiune de cenzura. Caderea unui guvern se face prin motiune de cenzura. S-a votat.

Ambasadorul SUA, vizita la Guvern. Ce discutii a avut Hans Klemm cu Viorica Dancila

Ambasadorul Statelor Unite in Romania, Hans Klemm, a fost la Palatul Victoria miercuri dimineata, tocmai cand Viorica Dancila se pregateste sa trimita la Cotroceni noile propuneri de ministri. Hans Klem a.

Viorica Dancila: Dragnea mi-a spus sa nu imi dau demisia

Viorica Dancila spune ca a avut o discutie cu Liviu Dragnea inainte ca acesta sa-si afle sentinta. Am avut o discutie cu Liviu Dragnea in seara dinaintea sentintei si mi-a spus sa nu imi dau demisia, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )