Libnet.ro
UNICEF

22:30

Viorica Dancila, despre razboiul dintre Firea si Asociatia Daruieste viata: Din cate stiu, Primaria Capitalei a sprijinit aceasta initiativa

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, despre razboiul dintre Firea si Asociatia Daruieste viata: Din cate stiu, Primaria Capitalei a sprijinit aceasta initiativa

Premierul Viorica Dancila, a declarat, la Timisoara, ca personal sustine initiativa Asociatiei Daruieste Viata de a construi un spital pentru copii. Premierul demis sustine ca Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, sustinut proiectul prin atribuirea terenului necesar. continuă pe Adevărul

Dancila intervine in conflictul Gabriela Firea - Asociatia Daruieste viata: Din cate stiu, si Primaria Capitalei a sprijinit aceasta initiativa, punand la dispozitie terenul

Premierul Viorica Dancila a declarat ca sustine initiativa Asociatiei Daruieste Viata de a construi un spital pentru copiii bolnavi de cancer si ca, din cate stie ea, Primaria Capitalei condusa de.

Stirile ProTV: Alex Dima, dupa ce Firea a criticat Asociatia Daruieste Viata: Mi-e rusine ca suntem condusi de astfel de oameni

Jurnalistul Alex Dima reactioneaza la declaratiile primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, cu privire la spitalul pe care Asociatia Daruieste Viata il construieste pentru copiii bolnavi de cancer.

Asociatia Daruieste Viata, reactie la o postare a Gabrielei Firea: Ce fel de om sa fii, sa iti bati joc de cauza copiilor bolnavi de cancer, in timp ce te declari credincios, ai avut miliarde pe mana si nu ai facut nimic?

Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, a distribuit pe Facebook o postare a Danei Budeanu, in care aceasta ia peste picior Asociatia Daruieste Viata, cea care construieste din donatii un spital in.

Firea: Viorica Dancila mi-a propus postul de comisar european. Am declinat oferta. Nu pot sa parasesc Primaria Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca premierul Viorica Dancila i-a propus functia de comisar european. Firea a refuzat, pe motiv ca vrea sa-si duca mandatul la bun-sfarsit.

Gabriela Firea: Viorica Dancila mi-a propus sa fiu candidata Romaniei pentru postul de comisar european. Am refuzat-o!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, arunca bomba pe scena politica. Si anunta ca marti a primit o propunere-soc din partea premierului Viorica Dancila: sa fie candidata Romaniei la functia de.

Gabriela Firea sustine ca Viorica Dancila i-a propus sa fie candidatul Romaniei la functia de comisar european

Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al PSD, a afirmat marti seara, intr-o emisiune la Digi24, ca premierul Viorica Dancila i-a propus in cursul zilei sa fie candidatul Romaniei pentru postul de comisar european, dar ca a refuzat aceasta propunere, pentru ca vrea sa isi duc la bun sfarsit mandatul de primar.

100 de ONG-uri reunite in platforma RESPECT sunt solidare cu asociatia Daruieste Viata

Platforma RESPECT pentru Drepturi si Libertati acuza presiunile exercitate de Ministrul Sanatatii si Primarul General al Capitalei asupra fondatorilor, membrilor si cetatenilor romani care sustin Asociatia Daruieste Viata.

Peste 100 de ONG-uri se solidarizeaza cu Asociatia Daruieste Viata: incercarile de denigrare a acestor initiative care nu pot fi controlate de PSD sunt un atac la adresa democratiei

Platforma RESPECT pentru Drepturi si Libertati isi exprima solidaritate fata de Asociatia Daruieste Viata si condamna presiunile exercitate de Ministrul Sanatatii si Primarul General al.

Asociatia Daruieste Viata vrea sa refaca de la zero Spitalul Marie Curie

Asociatia Daruieste Viata - care ridica, exclusiv din donatii si sponsorizari, primul spital public de oncologie si radioterapie pentru copiii diagnosticati cu cancer din Romania - anunta ca lucreaza la un masterplan pentru refacerea de la zero a Spitalului Marie Curie.

Asociatia Daruieste Viata anunta ca lucreaza la un masterplan pentru refacerea de la zero a Spitalului Marie Curie

Asociatia Daruieste Viata - care ridica, exclusiv din donatii si sponsorizari, primul spital public de oncologie si radioterapie pentru copiii diagnosticati cu cancer din Romania - anunta ca lucreaza la un masterplan pentru refacerea de la zero a Spitalului Marie Curie. Anuntul a fost facut joi, intr-o conferinta de presa, de fondatoarele asociatiei, Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )