Libnet.ro
UNICEF

22:15

Viorica Dancila, vorbeste despre iubita lui Liviu Dragnea: Cum a raspuns cand a fost intrebata daca ar vrea sa fie nasa de cununie a liderului PSD(FOTO)

B1 B1,
Viorica Dancila, vorbeste despre iubita lui Liviu Dragnea: Cum a raspuns cand a fost intrebata daca ar vrea sa fie nasa de cununie a liderului PSD(FOTO)

Viorica Dancila a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, ca i se pare un act de normalitate faptul ca iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a fost prezenta in sala la Congresul PSD. continuă pe B1

Viorica Dancila, nasa la nunta lui Liviu Dragnea cu iubita sa. Sigur ca da!

O tara intreaga a remarcat ca, sambata, premierul Viorica Dancila si iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, erau foarte apropiate. Dana Chera a intrebat-o pe Viorica Dancila, la Adevaruri de viata, .

Iubita lui Liviu Dragnea, in primul rand din sala la Congresul PSD (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, l-a insotit pe liderul PSD, sambata, la Congresul Extraordinar al partidului. Aceasta a ajuns la Sala Palatului chiar inainte de inceperea Congresului,.

Iubita lui Liviu Dragnea, la Congresul PSD

Iubita lui Liviu Dragnea a ajuns cu putin timp inainte de inceperea evenimentului la Sala Palatului,.

Adevaruri de viata. Viorica Dancila, adevarul despre schimbarea sa de look. A apelat la stilist?

Premierul Viorica Dancila a vorbit la Adevaruri de viata despre look-ul pe care l-a adoptat in momentul in care a ajuns in prima linie a politicii romanesti ca sef al Guvernului. Viorica Dancila a.

Se schimba termenul in DEX?! Si fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, ca si Viorica Dancila, tot despre IMUNOGLOBINA a vorbit in urma cu cateva luni (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, in debutul sedintei saptamanale de guvern despre declansarea mecanismului european de protectie civila din cauza lipsei de imunoglobulina. Prim-ministrul a.

Viorica Dancila, adevarul despre relatia cu Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata de Dana Chera, duminica, la Adevaruri ascunse, daca crede ca presedintele Klaus Iohannis o place. Nu stiu daca ma place sau nu. As dori sa-i placa sa lucre.

Viorica Dancila spune ca l-ar cununa pe Liviu Dragnea cu iubita acestuia, care este o fata deosebita

Premierul Viorica Dancila a spus duminica, intr-o emisiune la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca, daca i-ar propune, i-ar fi nasa de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, cu iubita acestuia, care este o fata deosebita, citeaza News. ro.

Ecaterina Andronescu, REACTIE in plin SCANDAL din PSD: Ce spune despre sustinerea lui Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu reactioneaza in mijlocul tensiunilor din PSD care iau amploare cu o zi inainte de congres. Asta dupa ce mai multi social-democrati au anuntat ca vor sa-si depuna candidaturile.

Congres PSD. Viorica Dancila vrea sa fie mana dreapta a lui Dragnea. Lista completa cu candidatii

Peste 4. 000 de social-democrati sunt asteptati sambata la Congresul extraordinar al PSD pentru a-si alege noua conducere, adica presedintele executiv, secretarul general si cei 16 vicepresedinti. Pe ultima suta de metri, prim-ministrul Viorica Dancila foto) a intrat in cursa pentru functia de presedinte executiv, adica pentru a fi numarul doi in partid si mana dreapta a lui Liviu Dragnea.

Toata lumea face misto de Liviu Dragnea si iubita lui, dar poate se iubesc... (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, a fost alaturi de liderul social-democratilor la Congresul Extraordinar al PSD, care a avut loc sambata, la Sala Palatului din Capitala. Alexandra, mai tanara cu 30.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )