Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: Niciun risc dupa explozia nucleara de la baza de testare din Arhanghelsk

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Niciun risc dupa explozia nucleara de la baza de testare din Arhanghelsk

Nu exista niciun risc dupa explozia care a ucis cinci persoane, in 8 august, intr-o baza de lansare a rachetelor in nordul european al Rusiei, a sustinut luni presedintele Vladimir Putin, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Putin: Nu exista niciun risc dupa explozia de la baza de rachete ruseasca

Nu exista niciun risc dupa explozia din o baza de lansare a rachetelor in Marele Nord rusesc, a as.

Ce spune Vladimir Putin despre nivelul de radiatii din atmosfera

Nu exista niciun risc dupa explozia care s-a soldat cu cinci morti la 8 august la o baza de lansare a rachetelor in Marele Nord rus, a asigurat luni presedintele Vladimir Putin, in timpul unei vizite in.

Autoritatile romane linistesc populatia, dupa explozia nucleara de la Arhanghelsk: Nu exista niciun pericol radiologic

Nu exista date care sa indice existenta unui risc radiologic pentru populatia Romaniei, arata, intr-un comunicat comun, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Comisia pentru Controlul Activitatilor Nucleare si Agentia pentru Protectia Mediului, potrivit Mediafax.

Vladimir Putin, declaratii despre explozia nucleara din Rusia: Nu exista risc de crestere a radioactivitatii

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, luni, ca nu exista un risc de niveluri crescute ale radiatiilor, dupa explozia dintr-o baza militara din nordul Rusiei, de pe 8 august, in urma careia cel putin cinci persoane au decedat, transmite agentia Reuters.

De ce s-a facut bucati super-racheta cu propulsie nucleara a lui Vladimir Putin

Unii experti occidentali nu cred in propaganda dusa de regimul Putin cu privire la invincibilitatea armelor sale nucleare si denunta, dupa explozia din nucleara din Marea Alba, un sistem invechit, de sorginte sovietica.

VIDEO Macron doreste un nou summit in format Normandia dedicat Ucrainei Vladimir Putin vorbeste despre un optimism prudent dupa contactele cu noul presedinte ucrainean

Presedintele francez Emmanuel Macron a pledat luni, in fata lui Vladimir Putin, pentru un summit in formatul Normandia in urmatoarele saptamani, apreciind ca exista o schimbare reala in relatiile dintre Kiev si Moscova, scrie AFP.

Vladimir Putin va efectua o vizita oficiala in Franta, pe 19 august. Macron vrea solutionarea conflictului din Ucraina

Presedintele francez Emmanuel Macron il va gazdui pe omologul sau rus, Vladimir Putin, luni, Parisul sperand sa determine Moscova sa ia masuri pentru solutionarea conflictului din estul Ucrainei, noteaza agentia France Presse.

Doua statii de monitorizare a radiatiilor din Rusia au incetat sa mai transmita date dupa explozia de la Severodvinsk

Operatorul retelei globale de senzori de radioactivitate a declarat luni ca doua statii ale sale in Rusia situate cel mai aproape de locul in care s-a produs explozia misterioasa din 8 august s-au deconectat la do.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )