Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vunk lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Pierderea lor!

Devorator Monden Devorator Monden,
Vunk lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Pierderea lor!

Vunk au lansat ieri un nou videoclip, pentru piesa Pierderea lor, ca parte din Campania Respectului, o campanie impotriva violentei domestice initiata de Avon. Cantecul, care poate fi gasit pe albumul Nu scapa nimeni, lansat in 2012, vorbeste despre iubirea si respectul pe care trebuie sa le primesca orice femeie, iar versurile spun cum de . continuă pe Devorator Monden

Holograf lanseaza un nou clip, pentru piesa Roua diminetii!

Formatia Holograf lanseaza un nou videoclip pentru piesa Roua diminetii, cel de-al patrulea single extras de pe albumul Love Affair. Premiera clipului a avut loc joi seara, in cadrul premiilor Media Music Awards, care au avut loc in Piata Mare din Sibiu. Single-ul Roua diminetii are o nota mai dura, insa pe care noi o .

Naya Rivera si Big Sean au lansat un lyric video pentru piesa Sorry!

Tanara actrita/cantareata si iubitul sau, rapperul Big Sean, fac echipa pentru acest nou single, intitulat Sorry, care a fost lansat pe 17 septembrie. Un videoclip oficial nu a fost inca lansat, insa pana atunci, pentru a-si promova noul single, cei doi indragostiti ne ofera un lyric video al acestei piese. Versurile piesei, litere albe pe .

Jason Derulo si Jordin Sparks ne incanta cu duetul lor pentru piesa Vertigo!

Amandoi sunt cantareti, iar el isi va lansa un nou album. Se putea sa nu includa si un duet cu iubita sa in tracklistul acestuia? Iata ca acest lucru s-a si materializat, rezultand o frumoasa piesa de dragoste, intitulata Vertigo, care va face parte de pe cel mai nou material marca Jason Derulo, Tattoos, care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )