Libnet.ro
UNICEF

00:07

WTA Acapulco: Bianca Andreescu, eliminata n semifinale de Sofia Kenin - Americanca va juca n ultimul act cu Yafan Wang

Hotnews Hotnews,
 WTA Acapulco: Bianca Andreescu, eliminata n semifinale de Sofia Kenin - Americanca va juca n ultimul act cu Yafan Wang

Parcursul Biancai Andreescu 71 WTA) la turneul de la Acapulco s-a incheiat in semifinale. Jucatoarea canadiana de origine romana a fost invinsa in trei seturi de americanca Sofia Kenin 35 WTA), care o va intalni in ultimul act pe chinezoaica Yafan Wang 65 WTA). continuă pe Hotnews

WTA Acapulco: Bianca Andreescu continua forma excelenta si se califica n semifinale (7-6, 6-1 vs Saisai Zheng)

Ascensiunea Biancai Andreescu continua in circuitul WTA. Jucatoarea canadiana de origine romana locul 71 mondial) s-a calificat in semifinalele competitiei de la Acapulco dupa ce a invins-o, dupa un meci de doua ore, pe chinezoaica Saisai Zheng, scor 7-63), 6-1.

WTA Acapulco: Mihaela Buzarnescu, eliminata n optimi de Bianca Andreescu

Mihalea Buzarnescu, locul 31 WTA si cap de serie numarul 4, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-2, 7-5, de jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 71 WTA, in optimile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Acapulco.

Bianca Andreescu a ratat sansa unei noi finale in circuitul WTA. infrangere dramatica pentru canadianca la Acapulco

Bianca Andreescu, canadianca de origine romana, a pierdut in semifinalele turneului de la Acapulco, ratand sansa de a bate pentru trofeu.

Bianca Andreescu e de neoprit! O noua victorie, care o apropie de Top 50 WTA

Bianca Andreescu s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Acapulco, dupa ce a trecut de chinezoaica Shuai Zeng.

Mesajul Mihaelei Buzarnescu, dupa ce a fost invinsa de canadianca Bianca Andreescu la un turneu in Mexic

Mihaela Buzarnescu a rupt blestemul infrangerilor, la turneul de la Acapulco, insa apoi a fost invinsa de Bianca Andreescu, in turul al doilea al turneului.

WTA Acapulco: Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, principalele favorite, au fost eliminate n primul tur al probei de dublu

Echipa favorita nr. 1, formata din Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, a fost eliminata inca din primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Acapulco, dupa ce a fost invinsa de perechea Tatjana Maria/Christina McHale Germania/SUA), scor 2-6, 6-2, 10-8. Maria este campioana en-titre, dupa ce in 2018 a castigat competitia alaturi de Heather Watson.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )