Libnet.ro
UNICEF

21:15

WTA Miami: Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua miercuri in sferturile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua miercuri in sferturile probei de dublu

Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) va evolua, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu a turneului Miami Open. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Monica Niculescu si Abigail Spears au fost eliminate in sferturile probei de dublu

Echipa Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) a fost eliminata in sferturile probei de dublu ale competitiei de la Miami, dupa ce a pierdut in fata cuplului Samantha Stosur/Shuai Zhang Australia/China), cap de serie numarul 6, scor 6-3, 4)6-7, 10-6. Partida a durat o ora si 43 de minute.

WTA Miami: Monica Niculescu, in sferturile probei de dublu dupa o revenire spectaculoasa in fata Simonei Halep

Echipa formata din Monica Niculescu si Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, dupa ce a trecut de cuplul inedit format din Simona Halep si Julia Goerges Romania/Germania), scor 1-6, 7-5, 10-8.

WTA Miami: Monica Niculescu, eliminata de Caroline Wozniacki dupa un meci de uzura

Traseul Monicai Niculescu 138 WTA) la turneul de la Miami Premier Mandatory) s-a oprit in turul al treilea, jucatoarea noastra fiind invinsa de Caroline Wozniacki 13 WTA) dupa un meci de uzura, cu multe schimburi care au implicat o risipa mare din punct de vedere fizic.

FedCup: Echipa cu care Florin Segarceanu va aborda semifinala cu Franta - Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru, convocate

Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru au fost nominalizate de capitanul-nejucator Florin Segarceanu pentru intalnirea din semifinalele Fed Cup de la Rouen, cu Franta, din 20-21 aprilie 2019, informeaza FRT. ro.

WTA Miami: Raluca Olaru si Darija Jurak au pierdut in sferturi (6-1, 6-3 vs Victoria Azarenka si Ashleigh Barty)

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia) a pierdut in sferturile probei de dublu din cadrul competitiei de la Miami in fata cuplului Victoria Azarenka/Ashleigh BartyBelarus/Australia), scor 6-1, 6-3. Partida a durat o ora.

WTA Miami: Raluca Olaru si Darija Jurak s-au calificat in sferturile probei de dublu

Echipa formata din Raluca Olaru si Darija Jurak Romania/Croatia) s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, dupa ce au invins cuplul Lara Arruabarrena/Heather Watson Spania/Marea Britanie), scor 7-5, 6-3.

WTA Miami: Duel intre Monica Niculescu si Simona Halep in optimi la dublu; Begu si Buzarnescu, eliminate in primul tur

Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, faza in care va intalni echipa Simona Halep/Julia Goerges Romania/Germania).

Simona Halep, invinsa de Monica Niculescu la proba de dublu de la Miami Open

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si americanca Abigail Spears s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Miami Florida/SUA),.

Monica Niculescu a batut-o pe Simona Halep si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Miami

Monica Niculescu si Abigail Spears s-au calificat in sferturile probei de dublu ale turneului de la Miami, dupa ce au trecut de cuplul Simona Halep - Julia Goerges, scor 1-6, 7-5, 10-8, informeaza.

Romania a ratat a doua semifinalista la Miami Open: Niculescu si Olaru, eliminate. Cu cati bani s-au ales

Daca Simona Halep a ajuns in careul de asi in proba de simplu, Monica Niculescu si partenera ei, Abigail Spears, au ratat aceasta performanta, la dublu, dupa o partida decisa in super tiebreak. Nici Raluca Olaru si colega ei, croata Darija Jurak, nu s-au descurcat mai bine.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )