Libnet.ro
UNICEF

23:00

Zece albanezi au fost condamnati de un tribunal din Kosovo pentru terorism

Adevărul Adevărul,
Zece albanezi au fost condamnati de un tribunal din Kosovo pentru terorism

Un tribunal al misiunii de justitie europene din Kosovo a condamnat miercuri zece albanezi la inchisoare pentru terorism, acestia incercand sa provoace un conflict in sudul Serbiei, potrivit surselor judiciare, citate de AFP. continuă pe Adevărul

27 de membri ai clanului criminal Makena au fost condamnati la 93 de ani de puscarie

Un tribunal din Belgia i-a condamnat pe interlopi la 93 de ani de puscarie in total pentru jafuri, furturi de automobile si utilizarea de acte de identitate false pentru transportarea criminalilor.

Premiera in Romania? Autoritatile se pregatesc DIN TIMP pentru cea mai geroasa iarna din ultimul secol. Aflati cat costa serviciile de deszapezire

Pentru a nu fi luate prin surprindere, ca in fiecare an, autoritatile se pregatesc din timp pentru iarna si scot la licitatie contractele publice pentru intretinerea drumurilor. Daca CNADNR nu a reusit sa.

Ponta: Papici a fost parasutat de la Timisoara pentru a executa ordine, era un fel de paria.

Procurorul Lucian Papici a fost parasutat de la Timisoara pentru a executa ordine, a declarat premierul Victor Ponta, aratand ca acesta era un paria pentru el, cand lucra ca procuror, si colegi de-ai sai din Parchetul General, transmite Mediafax. Sincer, noi cei de la Parchetul General nu l-am considerat pe domnul Papici. a fost parasutat de la Timisoara ca sa execute niste lucruri si pentru noi era un fel de paria, asa. Noi, cei care eram deja la Parchetul General, stiam ca a fost adus .

Ministerul Educatiei: Directorul IGR Stefan Marincea, schimbat din functie pentru ca a comunicat public concluzii preliminare cu privire la cauzele cutremurelor din judetul Galati

Ministerul Educatiei Nationale informeaza, intr-un comunicat difuzat miercuri seara, ca directorul Institutului de Geologie al Romaniei IGR), Stefan Marincea, a fost schimbat din functie ca urmare a modului defectuos in care a gestionat si a comunicat public rezultate ale cercetarilor efectuate in zona Izvoarele-Slobozia Conachi, din judetul Galati.

Eleva prinsa la furat din magazin. Pentru cateva parfumuri si caserole cu mici, fata risca pana la 15 ani de inchisoare

O fata de 17 ani din Dambovita a fost filmata de camerele de supraveghere ale unui magazin in timp ce fura. Pe imagini se observa cum fata baga in geanta mai multe parfumuri si caserole cu carne de mici, dupa.

Ponta cere ministrilor rapoarte despre seismele din Galati pentru a contracara ...

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor sa finalizeze rapoartele stiintifice privind fenomenele seismice din judetul Galati si sa contracareze indivizii exaltatii care, pentru a aparea la televizor, spun prostii si baga panica in oameni, informeaza Mediafax. Sa finalizati toate rapoartele stiintifice referitoare la fenomenele seismice din Galati. Sa aveti grija la tot felul de indivizi exaltati care, ca sa apara la televizor, vin cu tot felul de prostii si baga panica in oameni. Ca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )