Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua Culturii Nationale, sarbatorita deAcademiaRomana impreuna cuFilarmonica George Enescu

Adevărul Adevărul,
Ziua Culturii Nationale, sarbatorita deAcademiaRomana impreuna cuFilarmonica George Enescu

AcademiaRomana sarbatoreste Ziua Culturii Nationale, vineri, 15 ianuarie, in parteneriat cu Filarmonica George Enescu. Despre importanta acestei sarbatori culturale vor vorbi Ioan-Aurel Pop, presedintele Academiei Romane, Eugen Simion, presedintele Sectiei de Filologie si Literatura a Academiei Romane si initiator al Zilei Culturii Nationale, si Razvan Theodorescu, vicepresedinte al Academiei Romane. continuă pe Adevărul

Primul documentar observational din Romania, La drum, de Dumitru Budrala, relansat online de Ziua Culturii Nationale

Astra Film lanseaza online, de Ziua Culturii Nationale, La drum de Dumitru Budrala, primul film documentar observational din Romania. Lansat la Cinema du Reel din Paris si premiat la festivaluri nationale si internationale, filmul surprinde esenta a ceea ce inseamna transhumanta in Romania la inceput de Mileniu III si dintotdeauna. La drum urmareste indeaproape viata dura a pastorilor din Muntii Carpati, care pleaca in transhumanta in fiecare an, la sute de kilometri departare de casa, in cautarea ierbii pentru turmele lor.

Expozitie de arheologie si spectacol de teatru, in Buzau, de Ziua Culturii

Ziua Culturii Nationale va fi marcata, vineri, la Muzeul Judetean Buzau, prin mai multe evenimente la care este permisa prezenta publicului, dar cu respectarea normelor de distantare fizica.

Expozitie de grafica si acuarela, dedicata Zilei Culturii Nationale, la muzeu

Vernisajul expozitiei grafica si acuarela maestri ai artei romanesti, dedicat Zilei Culturii Nationale, va avea loc vineri, 15 ianaurie, la ora 11. 00, la sediul Muzeului Dunarii de Jos din Calarasi, situat in strada Progresului, nr.

Romanian Chamber Orchestra va lansa un film dedicat Zilei Culturii Nationale

Ansamblul Romanian Chamber Orchestra va lansa un film dedicat Zilei Culturii Nationale, 15 ianuarie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )