Libnet.ro
UNICEF

06:45

Zona euro pregateste terenul pentru mai multe stimulente fiscale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zona euro pregateste terenul pentru mai multe stimulente fiscale

Ministrii de Finante din zona euro urmau sa discute, ieri, un document in care se solicita mai multe politici fiscale favorabile cresterii economice, o miscare ce ar putea determina Germania sa cheltuiasca mai mult pe fondul ingrijorarilor referitoare la incetinirea economiei, transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

LIVETEXT Coronavirusul face tot mai multe daune economice: Japonia si Singapore vad recesiunea la orizont, Apple are probleme, iar China trece printr-o situatie foarte rara Rusia interzice intrarea cetatenilor chinezi pe teritoriul sau

Numarul de noi infectii cu coronavirus din China continentala a scazut sub 2. 000 pentru prima oara dupa luna ianuarie, expertii internationali avertizand, totusi, ca este prea devreme sa putem spune ca epidemia este tinuta sub control, scrie Reuters. Efectele economice ale coronavirusului au inceput sa se vada in tot mai multe locuri. 55 Rusia anunta ca va interzice, incepand de joi, 20 februarie, intrarea pe teritoriul sau a cetatenilor chinezi15. 44 Companiile din provincia Hubei vor fi exceptate de la plata contributiilor pentru pensie si somaj14. 48 Aproximativ 30 de doctori din Brighton sunt in stare de izolare dupa ce au fost in contact cu un medic testat pozitiv cu coronavirus.

KELEMEN HUNOR: Este inacceptabila schimbarea mascata a sistemului electoral, mai multe puncte ale actului normativ fiind neconstitutionale

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, anunta ca a trimis o scrisoare oficiala Avocatului Poporului, dupa publicarea in Monitorul Oficial a OUG care modifica legea electorala pentru alegerile parlamentare. Este inacceptabila schimbarea mascata a sistemului electoral, mai multe puncte ale actului normativ fiind neconstitutionale, afirma Kelemen.

AGENTIILE DE PRESA: Mai multe rachete au fost trase in apropiere de ambasada americana de la Bagdad

Mai multe rachete au lovit, duminica devreme, in apropiere de ambasada americana de la Bagdad, a indicat pentru AFP o sursa militara americana, al 19-lea atac contra intereselor americane in Irak in aproape patru luni.

Mai multe tari isi evacueaza cetatenii de pe vasul de croaziera Diamond Princess, unde un roman a fost infectat cu noul coronavirus

Ingrijorate de raspandirea rapida a noului coronavirus pe vasul de croaziera Diamond Princess, aflat in carantina in portul Yokohama Japonia), mai multe tari au decis sa-si evacueze imediat cetatenii.

Mai multe rachete au cazut in apropierea ambasadei SUA din Irak

Mai multe rachete au cazut duminica la primele ore in apropierea ambasadei SUA la Bagdad, acesta fiind al 19-lea atac contra intereselor americane in Irak in ultimele patru luni, transmite Agerpres.

Ancheta la Cluj dupa ce mai multe persoane au sesizat ca un politist s-ar fi masturbat intr-o cabina de proba

Mai multe persoane au sesizat un agent de paza al unui centru comercial din Cluj-Napoca despre faptul ca un barbat aflat in cabina de proba a unui magazin de haine s-ar masturba. Individul reclamat este politist la Satu Mare, iar ancheta a fost preluata de Parchet, scrie Mediafax.

Topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale, facut de Costel Alexe, propus pentru un nou mandat la Mediu

Cele mai mari hotii care au avut loc in ultimii doi ani in domeniul padurilor au fost in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu, iar dupa alegeri, indiferent cine va forma Guvernul, trebuie facuti pasi importanti pentru a rezolva aceasta problema, a declarat luni ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, la audierea in Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Consecinta dezastruoasa a renuntarii la numerar pentru carduri: deja s-a intamplat in mai multe tari

Un numar din ce in ce mai mare de tari renunta la platile cu numerar in favoarea cardurilor. Din pacate, aceasta dovada de aparent progres are consecinte neprevazute dintre cele mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )