Libnet.ro
UNICEF

22:15

Zona euro da ultimatum Greciei sa ceara, pana vineri, prelungirea planului de salvare

România Liberă România Liberă,
Zona euro da ultimatum Greciei sa ceara, pana vineri, prelungirea planului de salvare

Grecia a primit termen pana vineri sa ceara o prelungire a actualului plan de salvare ori va suprta consecintele, este ultimatumul lansat, dupa ce negocierile intre ministrii de Finante din zona euro si Atena pe aceasta tema au esuat, luni seara, dupa mai putin de patru ore de discutii, relateaza Euronews, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Zona euro da ultimatum Greciei sa ceara pana vineri prelungirea planului de salvare

Ministrii de Finante din zona euro si autoritatile din Grecia nu au ajuns la o intelegere privind prelungirea planului de salvare a tarii, luni seara, dupa mai putin de patru ore de discutii, transmite.

Grecia: Negocieri esuate cu zona euro. Ultimatum pentru Atena

Negocierile intre zona euro si Atena au fost intrerupte brusc luni la Bruxelles si creditorii Greciei i-au dat o saptamana pentru a accepta extinderea programului de ajutor financiar actual, informeaza.

ULTIMATUM Eurogrupul a dat Greciei termen pana vineri sa ceara prelungirea planului de salvare

Negocierile intre zona euro si Atena au fost intrerupte brusc luni la Bruxelles, dupa mai putin de patru ore de discutii. Grecia a primit termen pana vineri sa ceara o prelungire a actualului plan de salvare ori va suprta consecintele, au avertizat ministrii de Finante din zona euro.

Ultimatum pentru Grecia: Atena trebuie sa accepte prelnugirea planului de salvare pana vineri

Grecia a primit termen pana vineri sa ceara o prelungire a actualului plan de salvare ori va suprta consecintele, este ultimatumul lansat dupa ce negocierile intre ministrii de Finante din zona euro si Atena pe aceasta tema au esuat luni seara, dupa.

Grecia: Optimism prudent in legatura cu un acord cu zona euro

Guvernul de la Atena s-a abtinut vineri de la orice entuziasm prematur in legatura cu rezultatul negocierilor Greciei cu zona euro, care se desfasoara sub o presiune foarte puternica, a indicat purtatorul de cuvant al executivului, citat de AFP.

Investitorii nu iau in calcul iesirea Greciei din zona euro

Investitorii par sa nu ia in calcul ideea unui faliment apropiat al Greciei sau a iesirii acestei tari din zona euro, in conditiile in care noul guvern de la Atena are programata, astazi, o intalnire cu partenerii din blocul monetar, in vederea asigurarii finantarii viitoare.

Tensiuni intre Grecia si zona euro: obligatiunile si actiunile elene scad din nou

Obligatiunile de stat ale Greciei si actiunile au scazut ieri, dupa ce crescusera la finele saptamanii trecute, in conditiile in care au fost lansate noi negocieri intre oficialii de la Atena si creditorii externi, cu privire la modalitatea prin care va fi finantata tara dupa ce actualul acord de sprijin expira.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )