Libnet.ro
UNICEF

22:15

10 motive pentru care trebuie sa te inscrii la NACD editia a V-a

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
10 motive pentru care trebuie sa te inscrii la NACD editia a V-a

Daca faci parte din comunitatea industriei creative din Romania si inca nu esti convins ca evenimentul Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs NACD. ) ar fi un bun prilej de a te promova ca artist, designer sau creator roman, avem pentru tine 10 motive pentru care merita sa participi la NACD si care speram . continuă pe Ceaşca de Cultură

Utile: Cafeaua macinata poate filtra apa contaminata; Cum scapi de panaritiu de la unghiile degetelor; Motivul pentru care nu trebuie sa folosesti niciodata lufa la dus

Care este legatura dintre coaja de banana si leacul impotriva cancerului de piele. Cncerul de piele este o afectiune cu care. Rezistenta la schimbare si alte capcane psihologice care iti influenteaza viata. Modul in care relationam cu oamenii din jurul nostru nu.

Initiativa Romania a depus plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, dupa ce deputatii PRU i-au acuzat pe protestatarii anti-Oprea ca ar fi o grupare paramilitara care trebuie sa plateasca pentru incalcarea legii

Miscarea civica Initiativa Romania a depus la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o plangere penala impotriva deputatilor PRU Sebastian Ghita si Bogdan Diaconu, pe care ii acuza de savarsirea infractiunilor de amenintare, instigare publica la savarsirea de infractiuni si incitare la ura. Initiativa Romania a decis sa depuna plangere penala dupa ce Sebastian Ghita a spus, despre protestatarii anti-Oprea care au manifestat joi si vineri in Bucuresti, ca Adica faceti o grupare paramilitara, stiti ca e interzis acest lucru? Cine incalca legea trebuie sa plateasca si a amenintat ca, daca se mai repeta asemenea actiuni, Partidul Romania Unita va face o actiune de riposta.

Casa ta e pregatita pentru un eventual cutremur? 10 masuri obligatorii care iti pot salva viata

Cutremurul este poate cel mai temut dezastru natural si asta pentru ca nu s-au descoperit inca metode prin care poate fi anticipat, astfel incat sa reusim sa ne punem la adapost la timp. Valul.

Motivul bizar pentru care un fermier si-a vopsit oile portocalii

Ca sa tina hotii la distanta, un fermier britanic a gasit o solutie aproape tipatoare: culorile vii. Barbatul a vopsit lana celor 800 de oi pe care le pastoreste. A ales o nuanta aprinsa de.

Braconierul liberal: Un presedinte de organizatie locala a PNL din Tulcea a fost prins cu 100 de kilograme de peste pentru care nu avea documente (VIDEO)

Are balta peste! Presedintele organizatiei locale PNL din Somova este cercetat de Politia de Frontiera Tulcea pentru braconaj. Seful PNL, om de vaza in Somova, a fost prins cu peste 100 de kilograme de peste.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )