Libnet.ro
UNICEF

21:30

2.200 de muncitori de la Complexul Energetic Oltenia isi vor pierde locurile de munca

România Liberă România Liberă,
2.200 de muncitori de la Complexul Energetic Oltenia isi vor pierde locurile de munca

200 de salariati ai Complexului Energetic Oltenia vor fi concediati, de la 1 iulie, a anuntat, marti, conducerea institutiei. Liderii de sindicat ameninta cu proteste si cer sa fie purtate noi negocieri. continuă pe România Liberă

Complexul Energetic Oltenia nu isi mai permite sa finanteze cluburile sportive

Conducerea societatii Complexul Energetic Oltenia considera ca si-a indeplinit atributiile ce ii revin in calitatea de membru fondator al asociatiilor sportive Pandurii Lignitul fotbal) si Energia Targu Jiu handbal), dar a anuntat ca situatia financiara din prezent nu ii mai permite finantarea acestui domeniu de activitate.

Concedieri masive la Complexul Energetic Oltenia. Peste 2.000 de angajati vor fi disponibilizati de la 1 iulie, liderii sindicali ameninta cu proteste

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a anuntat liderii sindicali ca 2. 000 de salariati ai producatorului de carbune si de electricitate vor parasi compania incepand cu 1 iulie. Sindicatele ameninta deja cu proteste si cer noi negocieri, inclusiv cu Ministerul Energiei.

Disponibilizari masive la Complexul Energetic Oltenia

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a anuntat, marti, in cadrul sedintei Comisiei Mixte, ca 2. 000 de salariati vor fi concediati incepand cu data de 1 iulie 2016. Liderii de sindicat.

HOROSCOP 16 martie. Gemenii isi vor cumpara o proprietate

Horoscop maine, 16 martie. Gemenii isi vor cumpara o proprietate, iar Leii isi vor gasi joburi mult mai bune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )