Libnet.ro
UNICEF

22:00

HOROSCOP 16 martie. Gemenii isi vor cumpara o proprietate

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 16 martie. Gemenii isi vor cumpara o proprietate

Horoscop maine, 16 martie. Gemenii isi vor cumpara o proprietate, iar Leii isi vor gasi joburi mult mai bune. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 15 martie. Gemenii primesc vesti bune astazi

Horoscop maine, 15 martie. Gemenii primesc vesti bune astazi, iar capricornii se reorienteaza spre un domeniu nou de studiu.

Horoscop zilnic, 15 martie 2016. Pestii vor petrece clipe placute

Horoscop zilnic, 15 martie 2016. Gemenii isi recupereaza prietenii, iar Scorpionii sunt nevoiti sa-si ia viata in propriile maini. Nativii din zodia Pesti au mai multe optiuni de a petrece momente placute.

Horoscop zilnic, 16 martie 2016. Racii gasesc solutii problemelor de serviciu

Horoscop zilnic, 16 martie 2016. Nativii din Berbec dau dovada de multa diplomatie, in ciuda tirului de intrebari la care sunt supusi de anumite persoane, iar Racii reusesc sa gaseasca solutii problemelor ridicate de sefi.

HOROSCOP 13 martie. Taurii vor face compromisuri pentru a obtine fondurile de care au nevoie.

Horoscop maine, 13 martie. Taurii vor face compromisuri pentru a obtine fondurile de care au nevoie, iar Racii isi fac planuri pe termen lung. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 14 martie. Taurii vor cunoaste oameni influenti

Horoscop maine, 14 martie. Taurii vor cunoaste oameni influenti, iar Fecioarele vor decide sa faca ceva mai mult pentru ele.

2.200 de muncitori de la Complexul Energetic Oltenia isi vor pierde locurile de munca

200 de salariati ai Complexului Energetic Oltenia vor fi concediati, de la 1 iulie, a anuntat, marti, conducerea institutiei. Liderii de sindicat ameninta cu proteste si cer sa fie purtate noi negocieri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2342 seconds )