Libnet.ro
UNICEF

22:00

Om de afaceri prahovean, condamnat la inchisoare pentru fraude de doua milioane de euro

România Liberă România Liberă,
Om de afaceri prahovean, condamnat la inchisoare pentru fraude de doua milioane de euro

Omul de afaceri prahovean Nicolae Ceapchie, acuzat ca a luat in leasing TIR-uri pe care le-a vandut in Orientul Mijlociu si trimis in judecata de DIICOT pentru fraude pe aproape doua milioane de euro a fost condamnat de Tribunalul Prahova la patru ani si jumatate de inchisoare, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Om de afaceri prahovean, condamnat la inchisoare, pentru fraude de doua milioane de euro

Omul de afaceri prahovean Nicolae Ceapchie, acuzat ca a luat in leasing TIR-uri pe care le-a vandut in Orientul Mijlociu si trimis in judecata de DIICOT pentru fraude pe aproape doua milioane de euro a fost condamnat de Tribunalul Prahova la patru ani si jumatate de inchisoare, informeaza Mediafax.

Fiul bulibasei din Filiasi, condamnat la inchisoare pentru trafic cu minore. Sentinta este definitiva

Danut Constantin Constantin, zis Giovani a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru trafic cu minore. Sentinta data de magistratii Curtii de Apel din Craiova este definitiva.

Marea Britanie: 12 romani, condamnati la 89 de ani de inchisoare pentru trafic de carne vie si proxenetism

O grupare formata din 12 romani a primit o sentinta cumulata de 89 ani de inchisoare pentru proxenetism si proxenetism, relateaza Evenimentul Zilei. Romanii aduceau femei din tara in Londra, unde le obligau.

16,5 ani de inchisoare pentru ieseanul care si-a ucis nevasta intr-un coafor

Sentinta in cazul barbatului care si-a ucis sotia intr-un coafor din Iasi, anul trecut, in decembrie, injunghiind-o de mai multe ori, iar apoi a incercat sa se sinucida. Individul a fost condamnat la 16 ani si jumatate de inchisoare. Decizia Tribunalul Iasi nu este definitiva, anunta Mediafax.

21 DE ANI DE iNCHISOARE pentru ca l-a intrecut pe fratele presedintelui sirian Bashar al-Assad

Un fost jocheu sirian a fost eliberat dupa 21 de ani inchisoare, dupa ce a fost incarcerat pentru ca l-a invins intr-o cursa ecvestra pe fratele - decedat intre timp - al presedintelui Bashar al-Assad,.

Natalia Mateut a fost condamnata la inchisoare pentru ca a facut cumparaturi cu carduri clonate

Fiica fostului international dinamovist Dorin Mateut a fost condamnata la o luna de inchisoare de Curtea din Amsterdam, dupa ce a facut cumparaturi de peste 100. 000 de euro cu carduri clonate. Instanta a.

Nigel Farage risca o amenda si un an de inchisoare pentru nedeclararea unor donatii de peste 256.000 euro

Nigel Farage, liderul formatiunii eurofobe Ukip, risca o amenda sau inchisoarea pentru nedeclarea unor donatii in valoare de 205. 000 lire sterline peste 256. 300 de euro) in ultimii zece ani, inclusiv utilizarea.

Faramitarea terenurilor in Romania: APIA a primit peste 1 milion de cereri de subventii pentru 9,9 milioane de hectare

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a primit, in perioada 3 martie - 10 iunie, 1. 772 de cereri de subventii pentru o suprafata totala de 9. 240,72 hectare pe anul 2014, a informat vineri APIA, intr-un comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )