Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea: Un presedinte iubit de oameni

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea: Un presedinte iubit de oameni

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale 2014, Elena Udrea, a raspuns la cinci intrebari lansate de Dilema Veche intr-o editie speciala a revistei de cultura. Printre acestea i s-a cerut si un scurt comentariu pe marginea afirmatiei lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea si-a lansat candidatura cu un mars: Nu sunt un om perfect, dar voi fi cel mai bun presedinte

Elena Udrea a sustinut la lansarea candidaturii la alegerile prezidentiale din 2014, ca, desi nu este un om si un politician perfect, va fi cel mai bun presedinte. Udrea si-a lansat candidatura cu un mars, desi initial se vehicula ca evenimentul va avea loc la Sala Palatului. Din banii economisiti au fost cumparate ghiozdane si abecedare care vor ajunge la copiii din intreaga tara.

Alegeri prezidentiale 2014: Elena Udrea isi lanseaza, astazi, candidatura la Presedintie cu un mars

Elena Udrea isi lanseaza, astazi, candidatura la alegerile prezidentiale din 2014, intr-un mod inedit: incepand cu ora 11. 00, va fi organizat un mars de la Sala Palatului si pana la Piata Victoriei.

Provocarea Dilema Veche pentru Elena Udrea: cinci intrebari esentiale despre alegerile prezidentiale

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale 2014, Elena Udrea, a raspuns la cinci intrebari lansate de Dilema Veche intr-o editie speciala a revistei de cultura. Printre acestea i s-a cerut si un scurt comentariu pe marginea afirmatiei lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti.

LIVE VIDEO Ponta are in CV glume proaste si hotii! Elena Udrea isi lanseaza candidatura la Presedintie cu un mars anti-Ponta

Elena Udrea isi lanseaza, astazi, candidatura la alegerile prezidentiale din 2014, intr-un mod inedit: incepand cu ora 11. 00, va fi organizat un mars de la Sala Palatului si pana la Piata Victoriei.

Alegeri prezidentiale 2014: Dan Diaconescu si Gheorghe Funar si-au inceput campania, umar la umar, la parastasul parintelui Arsenie Boca

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Dan Diaconescu si Gheorghe Funar si-au inceput campania electorala impreuna in judetul Hunedoara, in satul natal al parintelui Arsenie Boca, Vata de Sus. Cei doi politicieni au participat la slujba de comemorare a fostului staret de la Prislop, care a avut loc astazi in curtea bisericii din Vata de Sus.

Alegeri prezidentiale 2014 Tariceanu: Daca presedintele incalca Constitutia, trebuie sanctionat. Basescu si-a incalcat rolul de presedinte si astazi

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului si candidat la Presedintie, a reiterat tema suspendarii presedintelui Traian Basescu. Invitat la Digi 24, omul doi in stat a spus ca Basescu a incalcat sin astazi Constitutia afisandu-se in Parcul Herastrau cu Elena Udrea si cu lideri ai PMP.

Alegeri prezidentiale 2014: Cum a picat Ponta la examenul lui Udrea si care va fi rasplata aplaudacilor din duminica doamnei Elena

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a vrut sa iasa din tipar si a organizat un mars cu ocazia lansarii candidaturii sale la alegerile prezidentiale. Prezidentiabilul PMP crede ca va da lovitura atacand guvernarea Cabinetului Victor Ponta.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, la Cluj: Abia astept sa particip la o confruntare televizata cu Victor Ponta

Candidatul ACL la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca abia asteapta sa participe la o dezbatere televizata cu Victor Ponta, unul dintre contracandidatii sai la alegerile prezidentiale 2014. Iohannis a spus ca are deja cateva intrebari pregatite pentru premier.

Alegeri prezidentiale 2014: Cinci intrebari pentru Monica Macovei

Candidatul independent la alegerile prezidentiale 2014, Monica Macovei, a raspuns la cinci intrebari lansate de Dilema Veche intr-o editie speciala a revistei de cultura. Printre acestea i s-a cerut si un scurt comentariu pe marginea afirmatiei lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti.

Alegeri prezidentiale 2014. De ce o sustine Gabriel Liiceanu pe Monica Macovei: M-am recunoscut in ea

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale din noiembrie, este sustinuta de scriitorul Gabriel Liiceanu, care a fost prezent miercuri la evenimentul de lansare a proiectului elaborat de europarlamentar. Liiceanu a rostit cu acest prilej si un discurs in care si-a explicat optiunea politica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )