Libnet.ro
UNICEF

23:00

Provocarea Dilema Veche pentru Elena Udrea: cinci intrebari esentiale despre alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Provocarea Dilema Veche pentru Elena Udrea: cinci intrebari esentiale despre alegerile prezidentiale

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale 2014, Elena Udrea, a raspuns la cinci intrebari lansate de Dilema Veche intr-o editie speciala a revistei de cultura. Printre acestea i s-a cerut si un scurt comentariu pe marginea afirmatiei lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea: Un presedinte iubit de oameni

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale 2014, Elena Udrea, a raspuns la cinci intrebari lansate de Dilema Veche intr-o editie speciala a revistei de cultura. Printre acestea i s-a cerut si un scurt comentariu pe marginea afirmatiei lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti.

Alegeri prezidentiale 2014: Cinci intrebari pentru Monica Macovei

Candidatul independent la alegerile prezidentiale 2014, Monica Macovei, a raspuns la cinci intrebari lansate de Dilema Veche intr-o editie speciala a revistei de cultura. Printre acestea i s-a cerut si un scurt comentariu pe marginea afirmatiei lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti.

Elena Udrea, audiata la DNA

Elena Udrea, candidatul la presedentie din partea PMP si omul pentru care presedintele a facut campanie, se afla la DNA. Presedinta Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, s-a prezentat miercuri seara.

Elena Udrea, audiata la DNA pentru finantarea unor lucrari facute de firme controlate de primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan Pinalti

Candidata la alegerile prezidentiale si presedinte al PMP, Elena Udrea, este audiata, miercuri seara, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La intrarea la DNA, Udrea a declarat precizat ca a fost chemata sa dea explicatii in legatura cu un dosar al lui Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt.

Elena Udrea, despre Dorin Cocos si dosarul licentelor Microsoft: Pentru activitatea lui raspunde personal

Elena Udrea a declarat marti seara ca fostul sau sot, despre care un martor a afirmat ca ar fi primit mita 8-9 milioane de euro in dosarul Microsoft, este un om care era implicat in afaceri cu mult inainte de casatoria lor si care raspunde personal pentru activitatea sa.

Elena Udrea si-a sarbatorit lansarea candidaturii pentru prezidentiale cu Traian Basescu, la Beraria H

La cateva ore dupa lansarea oficiala in campania prezidentiala, Elena Udrea se afla, duminica dupa-amiaza, alaturi de presedintele Traian Basescu, intr-o berarie din Capitala. Impreuna cu cei doi s-a aflat si fostul premier Emil Boc, dar si alti lideri.

Elena Udrea pierde din sustinatori

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a anuntat ca nu o sustine pe Elena Udrea in cursa pentru Cotroceni. Paleologu, deputat PMP, a declarat ca a semnat pentru Iohannis. Mai mult, pare ca.

Elena Udrea, audiata la DNA

Elena Udrea s-a prezentat miercuri seara la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiata ca martor, intr-un dosar in care este vizat primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

UPDATE Elena Udrea, audiata la DNA

Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale, s-a prezentat miercuri seara la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiata ca martor, intr-un dosar in care este vizat primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

VIDEO Elena Udrea a fost audiata doua ore la DNA, intr-un dosar in care primarul orasului Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan Pinalti, e urmarit penal

Elena Udrea a parasit sediul DNA la putin timp dupa ora 21:30, afirmand ca toate solicitarile venite de la primari sau presedinti de consilii judetene au urmat procedura legala. Udrea a venit la DNA insotita de un avocat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )