Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri prezidentiale 2014. Udrea si-a lansat proiectul in salopeta de muncitor, cu o casca galbena pe cap

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Udrea si-a lansat proiectul in salopeta de muncitor, cu o casca galbena pe cap

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, si-a lansat joi programul electoral, pe platforma industriala Republica din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea: Un presedinte iubit de oameni

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale 2014, Elena Udrea, a raspuns la cinci intrebari lansate de Dilema Veche intr-o editie speciala a revistei de cultura. Printre acestea i s-a cerut si un scurt comentariu pe marginea afirmatiei lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Marea batalie catre Marea Unire

Publicatia Dilema Veche a lansat o provocare celor cinci principali candidati la alegerile prezidentiale 2014, sub forma a cinci intrebari. Singurul care nu a raspuns solicitarii a fost Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale din noiembrie. Jurnalistii Dilema Veche au gasit, insa, o solutie pentru a avea si contributia premierului.

Alegeri prezidentiale 2014. Orban: Candidatura lui Iohannis este definitiva, el va aparea pe buletinele de vot

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban spune ca liderul liberal Klaus Iohannis, candidatul ACL la Alegerile Prezidentiale 2014, ca n-a pierdut niciun fel de proces si anunta ca, potrivit legislatiei electorale, candidatura acestuia este definitiva, iar numele sau va aparea pe buletinele de vot pentru alegerile prezidentiale.

Alegeri prezidentiale 2014. Biroul Electoral Judetean, completat cu reprezentantii partidelor politice. Cine face parte din BEJ

La alegerile prezidentiale 2014, pe langa cei trei judecatori din conducerea Biroului Electoral Judetean si pe langa reprezentantul Autoritatii Electorale Permanente, partidele politice au de joi, 2 octombrie, reprezentanti in birou.

Alegeri prezidentiale 2014: PSD a furat startul campaniei electorale in Bistrita-Nasaud. Victor Ponta deja zambeste de pe bannere

In ciuda faptului ca, oficial, campania electorala pentru alegerile prezidentiale 2014 incepe abia maine, PSD a furat startul inca de ieri. Bannerele cu Victor Ponta au impanzit deja mai multe localitati din judet si chiar si orasul Beclean.

Alegeri prezidentiale 2014: Ultima zi de pace, intaia noapte de campanie electorala. Ce au voie si ce nu au voie candidatii

Candidatii la alegerile prezidentiale 2014 intra in campanie electorala, in noaptea de joi spre vineri, la ora 0. Campania dureaza 30 de zile, perioada in care candidatii se pot promova, in limitele impuse de lege.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, la Cluj: Abia astept sa particip la o confruntare televizata cu Victor Ponta

Candidatul ACL la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca abia asteapta sa participe la o dezbatere televizata cu Victor Ponta, unul dintre contracandidatii sai la alegerile prezidentiale 2014. Iohannis a spus ca are deja cateva intrebari pregatite pentru premier.

Alegeri prezidentiale 2014: Monica Macovei, 'Doamna de Fier' care ataca fotoliul de la Cotroceni

In pragul celei mai dure competitii electorale va propunem astazi sa faceti cunostinta cu Monica Macovei, un candidat atipic la alegerile prezidentiale din 2014.

Alegeri prezidentiale 2014: Monica Macovei, Doamna de Fier care ataca fotoliul de la Cotroceni

In pragul celei mai dure competitii electorale, Adevarul va propune astazi sa faceti cunostinta cu Monica Macovei, un candidat atipic la alegerile prezidentiale din 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Cine sunt campionii vorbelor la startul pentru Cotroceni

ANALIZA Weekend Adevarul a contactat mai multi analisti politici pentru a afla ce se ascunde in spatele primelor discursuri ale candidatilor la alegerile prezidentiale si ce au incercat sa transmita prin evenimentele de amploare care au precedat campania electorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )