Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Alexandru Tudor delegat la Steaua-Dinamo

Online Sport Online Sport,
Alexandru Tudor delegat la Steaua-Dinamo

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a delegat pe Alexandru Tudor sa conduca la centru derby-ul Steaua-Dinamo duminica, 20:30) din etapa a 6-a a playoff-ului Ligii 1. continuă pe Online Sport

Restrictii de circulatie pentru cel mai asteptat Derby de pe Arena Nationala: meciul Steaua-Dinamo

Cel mai asteptat meci de fotbal care se va disputa duminica pe Arena Nationala aduce si restrictii de circulatie. Derby-ul Steaua-Dinamo incepe la ora 21. 00, insa incepand cu ora 17, traficul in Bucuresti se va restrictiona progresiv, anunta Brigada de Politie Rutiera Bucuresti.

Interes urias pentru derby-ul Steaua-Dinamo. Peste 30.000 de bilete vandute pana acum

Derby-ul fotbalului romanesc Steaua-Dinamo suscita un mare interes in randul fanilor, iar joi, in prima zi de comercializare, casele de bilete de la Arena Nationala au fost luate cu asalt.

El Clasico de Romania: Steaua -Dinamo joaca duminica pe Arena Nationala

Dupa ani buni in care, rand pe rand, fiecare si-a cautat forma de alta data, Steaua si Dinamo sunt din nou implicate direct in lupta pentru titlu, iar asta se intampla in primul sezon cu patru meciuri directe, ceea ce creste si mai mult adrenalina in ambele tabere.

Derby-ul Steaua - Dinamo umple Arena Nationala. Fanii au dat navala la case

Dupa ani buni in care fiecare si-a cautat stralucirea de altadata, Steaua si Dinamo sunt din nou implicate direct in lupta pentru titlu, iar fanii au dat navala la casele celui mai mare stadion al tarii, care a fost inchis in perioada 6 noiembrie 2015 1 aprilie 2016.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )