Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti: Guvernul de la Chisinau nu abordeaza problema unirii. A lasa la voia sortii problema, fara a fi discutata, fara a incerca un management, ar insemna ca putem avea si evenimente nedorite

România Liberă România Liberă,
Ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti: Guvernul de la Chisinau nu abordeaza problema unirii. A lasa la voia sortii problema, fara a fi discutata, fara a incerca un management, ar insemna ca putem avea si evenimente nedorite

Ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, Mihai Gribincea, sustine ca, a lasa la voia sortii problema n. r. - unirii), fara a fi discutata, fara a incerca un management, poate duce la evenimente nedorite. continuă pe România Liberă

Ambasadorul moldovean Mihai Gribincea: Rusia incalca flagrant Constitutia Republicii Moldova. Calea cea mai buna solutie pentru noi ar fi obtinerea unui statut de neutralitate real, care ar fi respectat inclusiv de Moscova

Ambasadorul moldovean Mihai Gribincea, sustine ca Rusia incalca flagrant Constitutia Republicii Moldova, prin statioarea ilegala a trupelor in Transnistria.

Suspiciuni de plagiat asupra tezei de doctorat a lui Igor Dodon: Candidatul socialist la presedintia Republicii Moldova ar fi preluat pasaje din lucrarile unor autori romani, fara citarea sursei (FOTO)

Politicianul prorus Igor Dodon, candidat din partea Partidului Socialistilor la functia de presedinte al Republicii Moldova, este suspectat ca si-ar fi plagiat teza de doctorat, informeaza.

Vladimir Socor: Sa ne gandim la posibilitatea unirii Republicii Moldova cu Romania ca solutie de urgenta

Expertul Vladimir Socor, senior fellow la Jamestown Foundation, a avansat miercuri, in contextul unei dezbateri la sediul din Strasbourg al Parlamentului European, posibilitatea unirii Republicii Moldova cu Romania ca solutie de urgenta.

Air Moldova lanseaza cursa Chisinau-Krasnodar

Compania aeriana Air Moldova lanseaza incepand cu 28 aprilie cursa directa Chisinau Krasnodar. Aceasta va fi operata de patru ori pe saptamana cu o aeronava Embraer.

Iurie Leanca ramane in cursa electorala pentru presedintia Republicii Moldova: Am decis sa continui sa ma bat pentru viitorul tarii

Presedintele Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leanca, a anuntat joi ca a decis sa nu se rereaga din cursa electorala pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Asta dupa ce.

Averile candidatilor la presedintia Republicii Moldova

La finalul campaniei electorale din Republica Moldova, Adevarul face o trecere in revista a averilor pe care le detin principalii candidati la cea mai inalta functie din stat.

FMI va discuta pe 7 noiembrie solicitarea de finantare a Republicii Moldova

Consiliul Executiv al Fondului Monetar International se va reuni, pe 7 noiembrie, pentru a discuta solicitarea programului de finantare a reformelor din Republica Moldova pe o perioada de trei ani, prin intermediul Mecanismului extins de creditare si a Mecanismului de finantare extinsa, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Bancii Nationale a Moldovei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )