Libnet.ro
UNICEF

22:45

ANALIZA 15 ani uimitori Cat de mult s-a schimbat peisajul productiei auto mondiale

Hotnews Hotnews,
 ANALIZA 15 ani uimitori Cat de mult s-a schimbat peisajul productiei auto mondiale

Anul trecut productia auto mondiala a atins un nivel record de aproape 90 de milioane unitati, China contribuind cu un sfert, iar Romania, cu 0,5%. In 1999 totul era diferit: productia auto era cu peste 30 de milioane de unitati mai mica, iar China era abia pe locul noua mondial. In Romania productia a crescut de patru ori, iar in Slovacia si Thailanda, de sase ori. Cat de mult s-au schimbat lucrurile puteti citi in articol. continuă pe Hotnews

Ucigasul adolescentei din Baia Sprie, 15 ani cu executare. Daune morale de 100.000 euro pentru familia fetei

Instanta din Maramures a decis astazi, 7 aprilie, ca ucigasul Paulei Dindiligan, adolescenta din Baia Sprie omorata acum trei luni, sa stea 15 ani dupa gratii pentru fapta sa. Mai mult, magistratii au hotarat, de asemenea, si plata sumei de 100. 000 euro - daune morale pentru familia fetei.

Arabia Saudita s-ar putea imprumuta pentru prima data in ultimii 15 ani

Arabia Saudita se va confrunta, in acest an, cu un deficit bugetar de 106 miliarde dolari, de peste doua ori mai mare decat prognozele Guvernului de la Riad 39 miliarde dolari), ceea ce va obliga tara sa emita obligatiuni pentru prima data in ultimii 15 ani, ca sa-si finanteze deficitul, arata un studiu realizat de Jadwa Research si citat astazi de AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )