Libnet.ro
UNICEF

23:00

Anunt de ultima ora al doctorilor. in ce stare se afla Cristi Borcea

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora al doctorilor. in ce stare se afla Cristi Borcea

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a lui Cristi Borcea. Potrivit infiormatiilor obtinute de Antena Stars, Cristian Borcea va mai pentru cel putin 24 de ore in spital pentru a fi supus unor. continuă pe Antena3

Cea mai tare caracterizare facuta lui Cristi Borcea, dupa scandalul copiilor facuti in puscarie: in adolescenta se masturba ca toti baietii, dar...

Cristi Borcea se afla in mijlocul unui scandal de proportii, dupa ce Valentina Pelinel a anuntat ca este gravida, starnind furia Alinei Vidican.

Cu cine ramane Cristi Borcea? Cu Valentina Pelinel sau cu Alina Borcea?

Valentina Pelinel si Alina Borcea se lupta pentru a ramane singurele partenere de viata ale lui Cristi Borcea. Cu cine va ramane insa acesta odata ce va iesi din arest? Va divorta de Alina si se va insura cu Pelinel, asa cum i-a promis acesteia? .

Lovitura de teatru in triunghiul amoros Cristi Borcea-Valentina Pelinel-Alina Borcea: Mai apare un copil. Altul

Cristi Borcea s-ar pregati sa devina din nou tata nu doar cu Valentina Pelinel, asa cum sustine toata presa, ci si cu sotia, Alina Borcea. Marturisirea a fost facuta de aceasta, in direct la Pro TV. De dupa.

Cristi Borcea, un nou scandal de proportii. Ce spune Gigi Becali despre copilul lui Borcea

Gigi Becali nu crede ca Valentina Pelinel este insarcinata cu Cristi Borcea. Latifundiarul din Pipera s-a aratat deranjat de o presupusa idila intre finul sau, Cristi Borcea si renumitul model. Eu am un fin.

Acesta este inelul de logodna al Valentinei Pelinel primit de la Cristi Borcea?

Valentina Pelinel poarta, de ceva vreme, la deget, un inel spectaculos, ce pare a fi unul de logodna primit de la Cristi Borcea. Asta in ciuda faptului ca afaceristul este inca insurat cu Alina. Iata despre ce bijuterie este vorba.

Gigi Becali: Cristi Borcea mi-a spus ca o iubeste 90% pe Alina si 10% pe Pelinel

Gigi Becali a dezvaluit ca a vorbit cu Cristi Borcea care i-a spus ca nu a iubit niciodata o alta femeie atat de mult cat o iubeste pe Alina Borcea.

Va divorta Cristi Borcea de Alina? Iata ce spune nasul Gigi Becali!

Nasul de cununie al lui Cristi Borcea si al Alinei Borcea nu s-a putut abtine de la declaratii si a precizat telefonic, in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV, ca finul sau nu va divorta de actuala nevasta.

Ce i-a spus Cristi Borcea sotiei lui inainte de nunta. I-a confirmat totul despre Valentina Pelinel

Alina Borcea a fost invitata in platoul emisiunii La Maruta unde a vorbit despre socul pe care l-a avut atunci cand a aflat ca Valentina Pelinel este insarcinata cu Cristi Borcea. Confirmarea a venit chiar de la Gigi Becali, intr-un interviu exclusiv Antena 3.

Avertisment dur pentru Cristi Borcea. Ce ascunde Alina Vidican in spatele lacrimilor pe care le varsa la televizor

Alina si Cristi Borcea sunt zilele acestea in centrul unui scandal, care a inceput dupa ce Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata. Desi se specula ca tatal este nimeni altul decat finantatorul Dinamo, aflat acum la inchisoare, cel care a confirmat povestea este chiar nasul acestuia de cununie, Gigi Becali.

Cine e blonda la care a poftit Cristi Borcea inainte de Alina Vidican

De-a lungul timpului, Cristi Borcea a tras numai la femei sexy. inainte sa se insoare cu Alina Vidican, fostul sef dinamovist ar fi mai fi poftit si la o alta blonda celebra din showbiz-ul romanesc, insa a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )