Libnet.ro
UNICEF

09:15

Arafat, despre femeia care s-a aruncat de pe un bloc de 8 etaje din Capitala: La nivel de conducere nu putem merge personal la fiecare caz. Nu am ce sa fac mai mult decat specialistii de la fata locului (VIDEO)

B1 B1,
Arafat, despre femeia care s-a aruncat de pe un bloc de 8 etaje din Capitala: La nivel de conducere nu putem merge personal la fiecare caz. Nu am ce sa fac mai mult decat specialistii de la fata locului (VIDEO)

Secretarul general in cadrul MAI, Raed Arafat, a precizat duminica, in cadrul unei conferinte de presa in cadrul careia au fost prezentate rezultatele anchetei in cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc de 8. continuă pe B1

De ce nu a putut fi salvata femeia care s-a aruncat de pe bloc

Alianta Romana de Preventie a Suicidului ARPS) sustine ca strategia nationala de preventie a suicidului devine o necesitate, iar atat timp cat nu exista o lege care sa reglementeze modul de interventie in comportamentul suicidar manifest, medicii si politistii nu pot interveni in forta.

Raed Arafat, despre sinuciderea care nu a putut fi oprita: Victima nu a colaborat verbal cu negociatorii. S-au respectat procedurile

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti au explicat de ce salteaua a fost adusa din Arges si ar fi trebuit montata in locul in care a cazut femeia nu a fost umflata: in momentul in care ne pregateam sa o umflam, echipa de negociatori a spus sa incetam orice demers pentru ca femeia incepuse sa se agite.

Raed Arafat, despre cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitala: Perna are un efect limitat. Sunt oameni care pur si simplu nu mai vor sa traiasca (VIDEO)

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat, facand referire la femeia in varsta de 60 de ani din Capitala, care s-a aruncat de pe un bloc de 8 etaje de pe Calea Victoriei, ca in final, perna are un efect.

Raed Arafat: O comisie mixta a ISU si a Politiei va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitala

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat, vineri seara, de pe un bloc din centrul Capitalei, unde a stat mai bine de 30 de ore amenintand cu sinuciderea, in timp ce negociatorii Politiei si pompierii au incercat sa o salveze, a declarat Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne.

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitala

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat, vineri seara, de pe un bloc din centrul Capitalei, unde a stat mai bine de 30 de ore amenintand cu sinuciderea, in timp ce negociatorii Politiei si pompierii au incercat sa o salveze, a declarat Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, potrivit surselor din presa.

Raed Arafat: O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc in Capitala

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat, vineri seara, de pe un bloc din centrul Capitalei, unde a stat mai bine de 30 de ore amenintand cu sinuciderea, in timp ce negociatorii Politiei si pompierii au incercat neintrerupt.

Arafat: O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc in Capitala

O comisie va analiza masurile luate in cazul femeii care s-a aruncat, vineri seara, de pe un bloc din centrul Capitalei, unde a stat mai bine de 30 de ore amenintand cu sinuciderea, in timp ce negociatorii.

Raed Arafat despre cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc: Victima nu a cooperat. Salvatorii au respectat procedurile

Procedurile de salvare a femeii care a cazut in gol, vineri, de pe o cladire de pe Calea Victoriei, dupa circa 35 de ore de negocieri, au fost respectate, dar victima nu a cooperat, contactul verbal cu ea fiind imposibil, releva raportul privind interventia din zilele de 21-22 mai. Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, care a prezentat, duminica, raportul in acest caz, a precizat ca folosirea pernei pneumatice, aduse de la ISU Arges, a fost o solutie exceptionala, care nu insemna ca i-ar fi salvat viata.

Arafat explica de ce a ESUAT operatiunea de salvare in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc

Sunt si situatii in care sistemul de urgenta esueaza, la fel cum se intampla si in alte tari, ca altfel n-ar exista nicio diferenta intre medici si Dumnezeu, a incercat sa explice Raed Arafat,.

Femeia din Bucuresti care a stat pe bloc 36 de ore a murit, dupa ce s-a aruncat in gol (VIDEO)

Femeia care a stat pe bloc 36 de ore, a murit, dupa ce s-a aruncat in gol, informeaza B1 TV. Ea nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni si s-a aruncat de pe bloc, fara sa faca un alt gest si fara sa adreseze.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )