Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un an de la atentatele de la Paris: Cele mai sangeroase atacuri teroriste din istorie (VIDEO)

B1 B1,
Un an de la atentatele de la Paris: Cele mai sangeroase atacuri teroriste din istorie (VIDEO)

In urma cu un an, pe 13 noiembrie, Parisul era lovit de cele mai sangeroase atacuri din istorie. Cel putin noua jihadisti au fost implicati in atacurile care s-au soldat cu 130 de morti si sute. continuă pe B1

[P] Care sunt cele mai performante 12 companii din Moldova, premiate la Iasi

Companii producatoare de inghetata, afaceri cu autoturisme usoare, componente pentru avioane sau fabrici de instrumente pentru control si navigatie sunt doar unele dintre companiile castigatoare din Moldova ce au fost premiate la Iasi, in cadrul proiectului Campioni in Business, ajuns la a sasea editie.

Cele mai bune bancuri cu rusi. Raspunsul la intrebarea Care e cel mai periculos vin din lume?

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonisti sunt rusi. Va prezentam o colectie de glume pe aceasta tema.

Michelle Obama cele mai elegante aparitii de la cinele oficiale

Michelle Obama a impresionat in ultimii ani cu aparitii vestimentare apreciate la cinele oficiale care s-au derulat la Casa Alba. Iata cele mai elegante aparitii si cine a realizat rochiile atat de admirate de public.

FOTO Cum arata in costum de baie cele mai bune opt jucatoare de tenis din lume

Frumoase, celebre, bogate. Jucatoarele din tenis sunt printre cele mai invidiate si ravnite personaje din lumea sportului.

Criza refugiatilor in media europeana: Germania, tara cu cele mai multe comentarii negative. Romania, dominata de opinii radicale

OpenLab - Laboratorul de analiza a Datelor din Surse Deschise si Big Data al FSPAC-UBB a publicat un raport ce analizeaza modul in care criza refugiatilor a fost prezentata in media europeana. Daca in Germania au fost inregistrate cele mai numeroase comentarii negative, in Romania, opiniile radical pro si contra au acoperit rapid vocile neutre si echilibrate din media online romaneasca.

Explozie la cea mai mare baza americana din Afganistan

O explozie soldata cu victime a avut loc in aceasta dimineata la baza aeriana NATO de la Bagram, din nordul capitalei afgane Kabul. Este cea mai mai mare baza americana din Afganistan.

Serviciul rusesc FSB a arestat zece persoane care ar fi planuit atacuri teroriste in Moscova si Sankt Peterburg

Serviciul federal de securitate rusesc FSB) a arestat zece persoane din Asia Centrala cu legaturi cu Statul Islamic ce planuiau atacuri cu arme de foc si explozibili in Moscova si Sankt Petersburg, potrivit agentiilor de presa rusesti, citate de Reuters.

Robbie Williams a doborat recordul pentru cele mai multe albume clasate pe primul loc semnate de un artist britanic

Cel mai recent album al lui Robbie Williams The Heavy Entertainment Show a debutat pe primul loc in topul acestei saptamani, potrivit bbc. com.

Micul dejun al campionilor: ce mananca 9 dintre cele mai de succes femei ale lumii in fiecare dimineata

Toti nutritionistii sustin acelasi lucru: micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Acesta iti pune in miscare metabolismul si iti da energie pentru intreaga zi, spun expertii. Pentru a va inspira, va prezentam o lista cu ceea ce mananca noua dintre femeile de succes ale lumii.

VIDEO Haos in India dupa ce Guvernul a anulat cele mai mari bancnote, care acopera 80% din banii in circulatie. Sute de mii de oameni stau la coada la banci

Furia populara a crescut masiv sambata in India din cauza ca bancile se zbat sa ofere oamenilor bani gheata dupa ce guvernul a anuntat ca a anulat bancnotele mari actuale, o mutare-soc destinata sa scoata la suprafata miliarde de dolari ascunsi de fisc, informeaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )