Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza refugiatilor in media europeana: Germania, tara cu cele mai multe comentarii negative. Romania, dominata de opinii radicale

Adevărul Adevărul,
Criza refugiatilor in media europeana: Germania, tara cu cele mai multe comentarii negative. Romania, dominata de opinii radicale

OpenLab - Laboratorul de analiza a Datelor din Surse Deschise si Big Data al FSPAC-UBB a publicat un raport ce analizeaza modul in care criza refugiatilor a fost prezentata in media europeana. Daca in Germania au fost inregistrate cele mai numeroase comentarii negative, in Romania, opiniile radical pro si contra au acoperit rapid vocile neutre si echilibrate din media online romaneasca. continuă pe Adevărul

Medicii romani au primit sponsorizari de 5 milioane de euro de la cele mai importante companii farmaceutice. Ministrul Sanatatii: Sunt vulnerabilitati majore in sistemul nostru de sanatate

Cele mai importante cinci companii farmaceutice la nivel global au facut 12. 000 de sponsorizari in valoare de 4,8 milioane de euro medicilor romani, fara a le mai lua in calcul pe cele pentru.

Cand sportul te transforma in super om: un roman vrea sa termine, intr-un singur an, cele mai grele trei ultramaratoane din lume

Ambitia si perseverenta te pot transforma intr-un super om. Acest lucru ne-a fost demonstrat de Tibi Useriu, primul est-european care a castigat Ultra 6633, cursa de la Cercul Polar socotita cea mai dificila din lume. 2017 il asteapta pe Tibi Useriu cu o tripla provocare: acesta vrea sa termine cele mai grele trei ultramaratoane din lume.

Si bineinteles, EA!. Andreea Berecleanu, insotita la nunta de una dintre cele mai importante persoane din viata sa. Imaginea este de colectie (FOTO)

Andreea Berecleanu a avut parte in acest weekend de una dintre cele mai mari bucurii din viata sa. Prezentatoarea s-a casatorit in fata lui Dumnezeu cu alesul inimii sale, medicul estetician.

Viata unui roman in Legiunea Straina, una dintre cele mai redutabile forte militare din lume: Totul trebuie sa fie la rigla

Un roman plecat sa lupte in Legiunea Straina a povestit pentru vice. com viata de zi cu zi a unui soldat inrolat intr-una dintre cele mai redutabile forte militare din.

Top 7 cele mai cautate joburi in urmatorii ani

Cele mai cautate joburi in viitor nu schimba dinamica deja existenta pe piata muncii. Topul realizat de analistii americani de la Business Insider este relevant si pentru Romania, in contextul economic actual.

Ce angajati s-au bucurat de cele mai mari cresteri de salarii in ultimul an - INFOGRAFIE

Angajatii din sanatate, asistenta sociala si invatamant au avut parte in ultimele 12 luni de cele mai mari majorari ale castigurilor salariale, de peste 25%. Cu toate acestea, nemultumirile lor legate de nivelul lefurilor persista. La polul opus, scaderi ale salariilor au avut de suportat minerii si petrolistii.

De ce sunt stafidele cele mai sanatoase fructe. Cate grame putem manca zilnic si ce minuni fac in amenie

Considerate cele mai sanatoase dintre fructele uscate, fiind bogate in cupru si fier, stafidele fac minuni pentru sistemul imunitar slabit si dau senzatia de satietate datorita cantitatii mari de fibre pe care le contin.

De ce sunt stafidele cele mai sanatoase fructe. Cate grame putem manca zilnic si ce minuni fac in anemie

Considerate cele mai sanatoase dintre fructele uscate, fiind bogate in cupru si fier, stafidele fac minuni pentru sistemul imunitar slabit si dau senzatia de satietate datorita cantitatii mari de fibre pe care le contin.

Cele mai bune bancuri cu ciobani. Ale tale-s oile, bade?, Yes, of course!

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonist este ciobanul. Va prezentam o colectie de glume.

VIDEO Cand viata iti atarna la propriu de o franghie. Top 7 cele mai periculoase poduri din lume

Omul sfinteste locul. Este un proverb care iti vine in minte cand privesti imagini cu cele mai spectaculoase si periculoase poduri din lume. Internautii au alcatuit numeroase topuri cu aceste constructii, unele atat de rudimentare incat te intrebi daca la o simpla adiere nu s-ar prabusi, iar altele atat de infipte in munti incat nu-ti trece prin minte cum au putut fi ele ridicate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )