Libnet.ro
UNICEF

21:30

Aura Ion, studenta care a murit in accidentul aviatic din Apuseni, inmormantata la Cimitirul Ghencea Militar 3

B1 B1,
Aura Ion, studenta care a murit in accidentul aviatic din Apuseni, inmormantata la Cimitirul Ghencea Militar 3

Aura Ion, studenta, care a murit cu zile in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, este inmormantata la Cimitirul Ghencea Militar 3. Fata, care visa intr-o zi sa poarte halatul de medic este inmormantata. continuă pe B1

Aurelia Ion, studenta care a murit in accidentul aviatic, a fost inmormantata cu onoruri militare

Aurelia Ion, ofiter-student la medicina militara, in varsta de 23 de ani, care a decedat in urma accidentului aviatic din Apuseni, a fost inmormantata joi cu onoruri militare la Cimitirul Militar Ghencea 3, relateaza Agerpres.

Colonelul Cuzino, despre tanara care a murit in accidentul aviatic din Apuseni: Medicina a pierdut o studenta eminenta

Colonelul doctor Cuzino, comandantulInstitutului Medico-Militar, a afirmat, marti, referitor la decesul tinerei care a murit in urma accidentului aviatic din MuntiiApuseni, ca aceasta era o studenta.

RESPECT, Aura Ion! Pagina de Facebook, dedicata studentei care a murit in accidentul aviatic din Apuseni

Orice ai face e nesemnificativ, dar e foarte important sa o faci! este principiul dupa care si-a ghidat viata. Si a postat acest citat pe pagina personala de Facebook, o fereastra putin deschisa catre.

Ultim omagiu pentru medicul rezident Aurelia Ion care a murit in accidentul aviatic din Apuseni.

Colegi, prieteni, o fosta profesoara din liceu, dar si necunoscuti au mers miercuri la capela Cimitirului Ghencea Militar III, unde a fost depus trupul neinsufletit al Aureliei Ion, pentru a-i aduce acesteia un ultim omagiu, oamenii aratandu-se plini de admiratie, tristi si revoltati, relateaza Mediafax. Pe poarta cimitirului, in care presa nu a avut acces, au intrat mai multe grupuri de tineri cu flori, la un moment dat, la intrare, strangandu-se aproximativ 15, carora li s-a alaturat o .

Accidentul aviatic din Apuseni: Aurelia Ion, avansata la gradul de locotenent; ea va fi inmormantata cu onoruri militare

Aurelia Ion, medicul rezident care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Cluj, va fi inaintata la gradul de locotenent si va fi inmormantata cu onoruri militare.

Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a decedat in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat si se afla in stare critica. Un echipaj SMURD a incercat sa il resusciteze, dar nu au reusit. Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat, ca pilotul este mort si ca avionul este facut praf. O persoana a fost dusa pe brate la un drum, iar ceilalti cinci raniti au venit pe picioarele lor, insa niciunul nu este bine. Va dati seama .

48 de ore dupa accidentul aviatic din Apuseni. Intrebarile-cheie fara raspuns

La aproape 48 de ore dupa accidentul aviatic din Apuseni ramin citeva intrebari fara raspuns. Sint intrebari legate de detalii ale sistemelor interne ale fiecarei structuri implicate in operatiuni, detalii despre comunciarea intre aceste sisteme, detalii despre cum au functionat oamenii-cheie din aceste institutii. Sa nu uitam ca doua persoane au murit, iar concluziile medicilor legisti arata ca hipotermia este una dintre cauzele decesului. Vietile lor nu pot fi recuperate, din pacate, dar functionarea sistemelor critice poate fi ameliorata daca vom avea raspunsurile la aceste intrebari.

Unul dintre ranitii in accidentul aviatic din Apuseni a fost externat. Cele mai recente informatii oficiale despre starea ranitilor

Update - Doctorul Radu Zamfir, care a suferit cele mai usoare rani in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat din Spitalul Judetean Cluj si ajunge marti in Bucuresti, cu un avion de linie, a.

Medicul Radu Zamfir, dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni: Mi s-a parut ca totul s-a ...

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a declarat marti ca parcursul trecerii muntilor a intervenit ceata, avionul a pierdut un motor. A survenit un val de ceata. Avionul a pierdut inaltime, a pierdut un motor. Ne-am recules la fata locului, care traumatizati, unii erau printi in avion. Ne-am descurcat cum am putut, incercand sa-i ajutam pe toti. Am acordat ajutor cui era de acordat ajutor. Domnul Iovan era prins intre fiarele avionului. M-a rugat sa-l scot .

Medicii raniti in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, distinsi cu DIPLOME DE ONOARE de Colegiul Medicilor

Medicii raniti in accidentul aviatic din Apuseni vor primi diploma de onoare a Colegiului Medicilor din Romania CMR), a anuntat joi organizatia, informeaza Mediafax. CMR le acorda diploma de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )